Rychlá jízda po Doubravce. Na sýru si nepochutnal. Ležela na chodníku a potřebovala pomoc

Po Doubravce se řítil skoro stovkou.

Na rychlou jízdu ve městě doplatil v neděli 38letý muž, řidič osobního motorového vozidla Škoda Octavia, který se řítil po deváté ráno Zábělskou ulicí. Radarovým zařízením mu hlídka naměřila bezmála sto kilometrů v hodině. To bylo pro ni důvodem, aby jej zastavila a vyzvala jej, aby jí při kontrole předložil doklady předepsané pro řízení vozu. U správního orgánu, kam případ strážníci postoupili, čekají muže dost velké nepříjemnosti. Kromě pokuty a pěti bodového postihu, se bude muset rozloučit i na několik měsíců s řidičským průkazem.

 

Na sýru si nepochutnal.

Pro krádež osmi balení sýrů Romadur v hodnotě 255 korun, byl v sobotu odpoledne za pokladnou doubravecké prodejny zadržen mladý cizinec. Zboží, za které nezaplatil, se pokusil pronést schované pod bundou. Že sýry muž ukradl, přivolaným strážníkům nepopíral, avšak pohnutku, co ho k tomu vedla, jim neuvedl. K potvrzení totožnosti musel být cizinec předveden na cizineckou policii. Celou záležitost bude nakonec řešit následně přestupková komise. Čtyřiatřicetiletý muž nesouhlasil totiž s projednáním majetkového přestupku v příkazním řízení na místě.

 

Ležela na chodníku a potřebovala pomoc.

V sobotu večer pomáhali doubravečtí strážníci ženě ležící na chodníku v Rádiové ulici.  Ta silně krvácela z nosu a stěžovala si jim, že ji k tomu trápí bolesti hlavy. Hlídka se o ženu do příjezdu záchranářů, kteří si ji převzali posléze do své péče, postarala.


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz