Vjel do zákazu vjezdu. Do útulku přibyla čtveřice odložených koťat

Řídil bez řidičského oprávnění.

Na vlastní nepozornost doplatil v úterý odpoledne  v centru města řidič osobního motorového vozidla Kia Sorento. V Plzni na Americké třídě vjel do zákazu vjezdu, kde neunikl hlídkujícím strážníkům. Při kontrole 61letý muž nepředložil řidičský průkaz. Lustrací bylo zjištěno, že není držitelem potřebného řidičského oprávnění. Na místo přivolaní policisté muži zakázali další jízdu a celou záležitost si převzali k dalšímu šetření.

 

Řidič až příliš spěchal.

Nohu z plynu zapomněl v úterý odpoledne sundat při jízdě Vejprnickou ulicí řidič osobního motorového vozidla Toyota Highlander. Strážníci kontrolující dodržování povolené rychlosti mu radarovým zařízením v úseku, kde zákon povoluje jet pouze rychlostí 50 km za hodinu, naměřili rychlost přes 100 km za hodinu. 26letého mladíka, který seděl za volantem vozu čekají nepříjemnosti. Kromě pětibodového zápisu do karty řidiče se bude muset „závodník“ rozloučit na několik měsíců s řidičským průkazem.

 

Do útulku přibyla čtveřice odložených koťat.

V úterý vpodvečer přinesl do plzeňského Útulku pro zvířata v nouzi 54letý Plzeňan čtyři malá koťata, která nalezl odložená ve vědru u popelnic v Rybářské ulici. Koťata jsou zhruba týden stará.

 

Zmatená seniorka.

Do péče zdravotnické záchranné služby předali borští strážníci dnes časně ráno zmatenou seniorku. Povšimli si ji, když projížděli Klatovskou třídou. Prochladlá stála v jízdním pruhu. Jak se na místě ocitla, si nepamatovala. O 80letou stařenku s poraněním v obličeji se strážníci postarali, než na místo dorazili zdravotníci.

 


Zdroj:

Jana Pužmanová

Tisková mluvčí Městské policie Plzeň

Web: www.mpplzen.cz