Bůčková roláda

Reklama

Ingredience:
2 rohlíky, 50 ml mléka, 2 žloutky, sůl, pepř, hrst čerstvých bylinek, 4 cibule, 600 g vepřového bůčku, 200 g uzeného bůčku/slaniny

Postup:
Rohlíky nakrájíme na kostičky a namočíme v mléce. Přidáme žloutky, osolíme, opeříme a promícháme. Bylinky omyjeme a nasekáme. Poté vmícháme do směsi s rohlíky. Cibule oloupeme a nakrájíme.
Vepřový bůček naklepeme a podélně rozprostřeme cibuli a poté nádivkovou směs. Srolujeme, obalíme uzeným bůčkem nebo slaninou a svážeme nití.
Dáme do pekáče společně se zbytkem cibule a upečeme dozlatova.

Pro MAGAZÍN OKO z portálu plného receptů www.recepty.eu

Reklama