Lednová fotodílna v Hroznatově akademii

I když je zima v plném proudu a klášter v Teplé je tichý a prázdný,  Hroznatova akademie 27. ledna 2018 otevírá dveře “přátelům dobré fotografie” a pořádá první letošní fotodílnu pod vedením mariánskolázeňského fotografa Aleše Rejla. Budete se celý den volně pohybovat v historickém objektu konventu a přilehlém parku. Můžete se pokusit zachytit jedinečnou světelnou atmosféru v prostorách konventu, objevit náhodná zátiší, zdokumentovat historické vybavení a prostory nebo přilehlý park. Zcela jistě si zde každý najde to své. Primárně je fotodílna určená pro úplné začátečníky, kterým rád poradím.  Samozřejmě můžou přijít i zkušení fotografové. Na výsledné fotografie se můžeme v průběhu dne podívat, k dispozici je počítač.

POZOR. Pro zájemce o klasickou fotografii k nahlednutí nově vzniklá temná komora. Rádi vám ukážeme jak začít a co je třeba.

Cena je 200,- Kč za účastníka.

Sraz je v 10.00 hodin u pokladny Hroznatovy akademie v budově Konventu.  Konec dílny je cca v 16.00 hod.

Jídlo si účastníci zajistí sami. K dispozici je kuchyňka na ohřátí jídla nebo uvaření kávy, čaje. Předpokládá se, že účastníci poskytnou některé své vzniklé snímky akademii, aby případně mohly být použity buď k pořádání výstav výstupů tvůrčích dílen, nebo k propagaci centra.

Počet účastníků dílny je omezen na 15 osob, proto doporučujeme rezervaci na rejl.ales@centrum.cz

Zdroj: TZ Kanonie premonstrátů Teplá