RAW borůvkový cheesecake

Ingredience:
korpus: 2 hrnky loupaných mandlí, 6 ks datlí (Medjool), špetka soli
náplň: 3 hrnky kešu ořechů (namočených přes noc), 1/3 hrnku agávového sirupu, 3 lžíce vody, šťáva z jednoho velkého citrónu
borůvková vrstva: 2 hrnky borůvek, špetka vanilky, 1/2 hrnku kokosového oleje (rozpuštěného)
+: borůvky na závěrečné zdobení

 

Postup:
Do mixéru dáme všechny suroviny na přípravu korpusu a rozmixujeme na hladkou hmotu. Hmotu natlačíme do menší dortové formy a dáme vychladit.
Poté do mixéru dáme všechny suroviny na náplň a rozmixujeme. Potřeme spodní vrstvu a necháme opět ztuhnout.
Nakonec vytvoříme poslední vrstvu rozmixováním borůvek s olejem a špetkou vanilky.
Hotový cheesecake dáme do lednice ztuhnout a podáváme vychlazený ozdobený borůvkami.

Pro MAGAZÍN OKO z portálu plného receptů www.recepty.eu