Rezidence Mlýnská strouha vzbuzuje nebývalý zájem

Rezidence Mlýnská strouha láká, zbývá už jen 30 % bytů. Investoval i hokejista Jan Kovář.

Rezidence Mlýnská strouha, která vyrůstá v samotném centru Plzně, vzbuzuje nebývalý zájem. Její dokončení se plánuje na podzim roku 2019, přesto dnes zbývá v nabídce pouze 30 % jednotek.

Zvláště exkluzivní byty s výhledem do Mlýnské strouhy zmizely rychle a dnes jich zbývá pár posledních. Kombinace výborné lokality, kvalitních standardů i potenciál Plzně láká mnoho zájemců. Rezidenční projekt přitahuje nejen ty, co hledají svůj nový krásný domov, ale i pozornost těch, kteří chtějí zhodnotit své peníze. Investoři si uvědomují vzestupný trend nájemního bydlení, kterému napomáhá momentální stav realitního trhu.

Navíc v západočeské metropoli sídlí mnoho globálních firem, které zaměstnávají odborníky z různých koutů republiky i světa. Podobně ZČU, především lékařskou fakultu navštěvuje velké množství zahraničních studentů. Ti, stejně jako nároční manažeři, jistě ocení vysoký standard projektu, navíc ve skvělé lokalitě a v blízkosti místa jejich studia.

Tím získává Rezidence Mlýnská strouha ještě větší investiční potenciál. Odhadované zhodnocení vložených peněz začíná od 6 % p. a. To už je číslo, které stojí za zamyšlení!

O kvalitách Rezidence Mlýnská strouha a především o jejím investičním potenciálu je přesvědčený i hokejista Jan Kovář. Dřívější hvězda ruské KHL a nynější útočník amerického týmu New York Islanders rychle odhadl jedinečnost nabídky a již dříve v projektu zakoupil hned několik jednotek.

Pokud o podobné investici uvažujete i vy, v současné chvíli je určitě ideální čas. A pokud vás zaujala zrovna Rezidence Mlýnská strouha, neváhejte. Zájem o byty v tomto projektu neopadává.

www.mlynskastrouha.cz/ | 724 323 418