Těstoviny s tuňákem

Ingredience:

500 g těstovin (nevařené), 5 vajec, 1 smetana, 1 brokolice, 1 plechovka kukuřice, 1 plechovka hrášku, 2 plechovky tuňáka, sůl, pepř, strouhanka a tuk na vymazání pekáčku

 

Postup:

Uvaříme těstoviny. Očistíme brokolici a spaříme na 5 minut vroucí vodou. Uvařené těstoviny zcedíme a dáme do mísy. Mezitím si vymažeme a vysypeme pekáček strouhankou. Do mísy přidáme pokrájenou brokolici, okapaný hrášek, kukuřici, tuňáka. Dochutíme solí a pepřem. Vše promícháme a zalejeme rozšlehaným vejcem a smetanou. Pečeme na 170 stupňů asi 20 minut.

Pro MAGAZÍN OKO připravila Tereza Gejdošová