Tip na víkend – Dronfest 2019 / 1.–2.6.

Srdečně Vás zveme na Dronfest, unikátní festival bezpilotního létání, který se odehraje 1. a 2. června v Plzni, Cukrovarské ulici.

 

Festival je jedinečný v rámci celé republiky a je dokonce zařazen mezi největší akce svého druhu na světě! Připravený je program pro celou rodinu, na své si přijde každý, kdo se zajímá o drony – laik i odborník.

 

Program akce nabídne FPV závody, tedy soutěžní klání s malými, ale velmi rychlými závodními drony – do Plzně přijede třicítka pilotů z celé republiky, kteří se utkají v jediné městské FPV aréně v ČR. Na veletrhu dronů se představí zajímavé firmy, připraveny jsou i letecké ukázky a spoustu informací mohou návštěvníci načerpat na nejrůznějších přednáškách – pozvání přijali například Petr Jan Juračka, Vojtěch Duchoslav, Radim Kolibík, Parkouristé z JUMP N Travel, Antonín Procházka ml. a další. K tomu samozřejmě nechybí bohatý doprovodný program pro všechny generace.

Bližší informace naleznete na webu www.dronfest.cz, případně na FB události https://www.facebook.com/events/2086893141333687/

Vstupné na akci je zdarma.


Zdroj:

Tomáš Cholinský

vedoucí oddělení podpory podnikání

www.sitmp.cz