KSO zahajuje prodej předplatného na 184. sezonu 2018 / 2019

V neděli 13. května zahajuje Karlovarský symfonický orchestr prodej abonomá na svou 184. koncertní sezónu 2018 / 2019. Prodej předplatného se uskuteční ve dnech 13. – 15. května ve vstupní hale Grandhotelu Ambassador Národní dům vždy od 10 do 17 hodin.

KSO nabízí v nadcházející sezóně opět čtyři předplatitelské řady, oproti zvolna končící sezóně však s navýšeným počtem koncertů. Řady A a B obsahují po deseti koncertech, počet koncertů se zvýšil i v řadě klavírních recitálů K, a to na pět koncertů. Poslední řadou je řada C, kde si každý z abonentů může vybrat z koncertů řad A, B a K, a sestavit si vlastní předplatitelský program.
Vedle obvyklých slev, jako jsou slevy pro seniory apod., nabízí KSO novinku v podobě slevy pro každého stávajícího abonenta, který přivede nového zájemce o abonomá. Kdo přivede jednoho nového zájemce, má 50% slevu, pokud přivede dva nové zájemce, má své vlastní předplatné zdarma.

Tradiční službou pro předplatitele zůstává zajištění rozvozů po koncertech v Grandhotelu Pupp, Divadle a Lázních III a zlevněné vstupné až o polovinu na všechny koncerty pořádané KSO.


Zdroj:
Lev Havlíček
styk KSO s veřejností
605 258 630
levhav@seznam.cz