Když PENÍZE z důchodu nestačí…

Paní Daně je 67 let. Po odchodu do penze zjistila, že jen s důchodem ve svém domku nevyžije. Svého bydlení se ale vzdát nechtěla. Pomohl jí nový finanční produkt pro seniory – Renta z nemovitosti.

 

 

O Rentě z nemovitosti se dočetla v časopise. Zaujala ji možnost, že by svůj dům mohla využít k tomu, aby získala větší obnos peněz, aniž by dům musela prodat. Zmínila se o tom dceři, která tou dobou pobývala v USA. Ta hned věděla, o co se jedná, neboť v USA je tato varianta získání peněz z nemovitosti velmi oblíbená. Maminku tedy podpořila, aby neváhala zjistit, jak Renta z nemovitosti funguje.

„Byla jsem ráda, že jsem se mohla poradit s dcerou a hlavně, že mi Rentu schválila. Pochopila, že pokud nemá člověk našetřen větší obnos a chce prožít důchod důstojně, je Renta z nemovitosti výbornou volbou,“ vysvětluje Dana.

 

Výše Renty z nemovitosti sice byla nižší, než kolik by získala prodejem, ale skvělé jí přišlo, že o dům nepřijde, protože zůstane v jejím vlastnictví. To rozhodlo a paní Dana si Rentu z nemovitosti pořídila. „Se zástupcem FINEMO.CZ jsme prošli smlouvu, nechala jsem odhadnout cenu domu a do měsíce bylo vše vyřešeno. Nakonec jsem počkala na zápis zástavního práva do katastru nemovitostí a nyní již dostávám každý měsíc peníze na účet.“

Paní Dana se rozhodla pro měsíční výplatu peněz a tím si téměř zdvojnásobila současný důchod. „Najednou si mohu koupit i něco pěkného na sebe, zajet do lázní a ještě mohu přilepšit vnoučatům. Je to skvělý pocit,” dodává paní Dana.

www.rentaznemovitosti.cz