Ingredience:
250 g dýně (vařené), 2 lžíce cottage, 700 g mletého masa, 2 lžíce pikantní hořčice, 1 lžička mleté sladké papriky, ½ lžičky římského kmínu, čerstvé bylinky, 1 vejce, 2 lžíce hladké mouky, pepř, sůl, bylinkový vývar
Postup:
Dýňovou směs si připravíme tak, že dýni rozmixujeme a smícháme s cottage a osolíme.
Mleté maso smícháme s hořčicí, kořením, bylinkami, vejcem, hladkou moukou a solí.
Maso si rozložíme na potravinářskou fólii, potřeme dýňovou směsí a pomocí fólie zabalíme do rolády. Přendáme do vyššího pekáče.
Zalijeme bylinkovým vývarem, zakryjeme alobalem a pečeme asi na 180 stupňů zhruba půl hodiny. Pravidelně podléváme. Ke konci pečení alobal odděláme. Podáváme s bramborem.
Pro MAGAZÍN OKO z portálu plného receptů www.recepty.eu