9. ročník Čištění řeky Ohře – větší angažovanost, čistší příroda

Letos, s termínem 5. – 7.4. 2024, kdy hlavním dnem akce je 6. 4. 2024, oslavíme již devátý ročník naší dobrovolnické akce – Čištění řeky Ohře. S předchozí účastí 9 tisíc dobrovolníků a 140 tunami nasbíraného odpadu, máme za sebou osm úspěšných let boje proti znečištění naší krásné přírody.

Není to jen o úklidu, ale o spojení komunit a vytváření pozitivního dopadu na naše okolí. Školy, skupiny, jednotlivci, firmy i další organizace spojí síly, abychom společně vytvořili lepší životní prostředí. Budeme čistit břehy a koryto řeky i jejích přítoků, a i letos proběhne soutěž o největší kuriozitu.

Každý účastník obdrží pytle, rukavice, svačinu a triko jako poděkování. Kromě samotného čištění proběhne i tradiční soutěž o největší kuriozitu. Každý rok objevujeme poklady, a letos ho můžete objevit právě vy!

Máte zájem se připojit? S rodinou, kamarády, firmou či samostatně? Pojďte do toho s námi! Vyberte si úsek a obraťte se na kontaktní osobu.

 

Úsek: Cheb – Kynšperk nad Ohří

Ing. et Mgr. Olga Blašková, blaskova@mas21.cz, 703 472 060

 

Úsek: Kynšperk nad Ohří – Karlovy Vary (Chebský most)

Veronika Wojnarová, admin@mas-sokolovsko.eu, 734 279 134, pro přihlášení využijte registrační formulář dostupný zde: https://1url.cz/PugBs

Tričko obdrží každý, kdo se registruje do 13.3.2024.

 

Úsek: Karlovy Vary – Klášterec nad Ohří

Daniel Benda, benda@mas-krusnehory.cz, 608 734 854

Pro přihlášení využijte registrační formulář zde: https://1url.cz/ku0bq

POZOR! Den čištění lze změnit po domluvě s organizátorem.

 

Teplá

Mgr. Martina Turková, soslpov@seznam.cz, 720 293 803

 


Zdroj:

Veronika Wojnarová

MAS Sokolovsko o.p.s.
www.mas-sokolovsko.eu