Poctivá nálezkyně. Černá skládka. Charitativní koncert na podporu útulku

Další poctivý nálezce odevzdal nalezené peníze.

Velmi nás těší, že můžeme opětovně poděkovat poctivému nálezci. Naše poděkování tentokrát patří 38leté ženě. Ta se v neděli ráno dostavila na služebnu v Plzni na Skvrňanech a strážníkům odevzdala nalezenou peněžní hotovost. Bankovky v řádech několika tisíců korun dle její výpovědi ležely na silnici kousek od kontejnerů na odpad. Strážník nález zadokumentoval. Oprávněný vlastník, který jistě zná přesnou nalezenou částku, si ztracené peníze bude moct vyzvednout na ÚMO Plzeň 3, v oddělení ztrát a nálezů, kam byly předány.

 

Strážníci městské policie dopadli zakladatele černé skládky přímo při činu.

Co vysvětlovat bude mít správnímu orgánu dvojice mužů ve věku 49 a 53 let, kterou strážníci služebny Městské policie Plzeň-Bory přistihli v neděli ráno při vysypávání stavební suti do kontejnerů na netříděný komunální odpad v areálu VŠ kolejí v Plzni na Borech. Část věder, ze kterých nestihli muži nepořádek vyložit, museli naložit zpátky do zavazadlového prostoru a místo uklidit.

 

Přijďte podpořit plzeňský Útulek pro zvířata v nouzi.

Městská policie Plzeň zve tuto neděli 2. dubna 2023 od 13.30 hod. na charitativní koncert na podporu zvířat žijících v Útulku pro zvířata v nouzi v Daimlerově ulici. Přijďte si poslechnout folk a country hudbu, pobavit se s námi, prohlédnout si útulek a v něm umístěná zvířata. Těšit se také můžete na opékání uzenin na ohni.

 

Festival umění a světla Blik Blik se obešel bez vážnějších událostí.

Ve dnech 24. a 25.března 2023 se v Plzni uskutečnil již sedmý ročník festivalu světla Blik Blik. Akci každoročně navštíví tisíce lidí. Nejinak tomu bylo i letos. Městská policie Plzeň po celou dobu dohlížela na dodržování veřejného pořádku a na bezpečnost návštěvníků, a to i v rámci bezpečnosti silničního provozu. Strážníci během akce řešili případ ztraceného malého chlapečka, ale i nepovolený prodej světelných balónků. Celá akce se obešla bez vážnějších událostí.

 


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz