Opeřenec zabloudil. Kradený skútr

Holub možná zabloudil.

Šťastný konec má příběh poštovního holuba. Svůj podíl na tom má 64letý Plzeňan, který jej našel vysíleného v trávě před domem v Manětínské ulici a předal jej strážníkům. Ti okroužkovaného opeřence odvezli do plzeňského útulku, kde se  o něj postarají, než si  jej vyzvedne předseda  vlastnického spolku, který byl o nálezu holuba již  informován.

 

Kradený skútr.

V pondělí vpodvečer dostali strážníci hlášení o odstaveném  poškozeném skútru v Plzni na Doubravce. Po příjezdu na místo pojali strážníci s ohledem na způsob poškození kapotáže okamžitě podezření, že by mohlo jít o vozidlo odcizené nebo pocházející z trestné činnosti. To se vzápětí potvrdilo.  Ve veřejně přístupné databázi bylo zjištěno, že je hlášené jako odcizené. Strážníci přivolali policisty ČR a  až do jejich příjezdu zabezpečili místo proti vstupu nepovolaných osob.

 

Muž potulující se v parku byl v pátrání PČR.

V rukách policistů ČR skončil v pondělí odpoledních hodinách 46letý muž. Bez povšimnutí neprošel kolem hlídkujících strážníků  v parku u Mikulášského náměstí. Ti získali podezření, že muž patří k osobám v hledáčku policie. Následná lustrace prokázala, že policisté po muži pátrají z důvodu příkazu k zatčení.

 


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz