Malí i velcí mohou vyrazit na obchvat Lubence s kolem i koloběžkou

V sobotu 21. srpna 2021 mohou návštěvníci Dne otevřených dveří nově vybudovaného obchvatu Lubence na trase dálnice D6 zažít unikátní příležitost vyzkoušet trasu obchvatu na kolech, koloběžkách či inline bruslích. Akce s bohatým programem začíná v 10 hodin a končí v 17 hodin odpoledne. Karlovarský kraj zájemcům z našeho regionu nabízí dopravu na místo a zpět po celý den ZDARMA.

Den otevřených dveří se koná týden předtím, než bude obchvat Lubence 31. srpna 2021 otevřen pro běžnou dopravu. Pro děti bude připraven zábavný program, nebudou chybět ukázky techniky hasičů a záchranářů, silniční a stavební techniky i volné prohlídky nového silničního úseku. K tomu zahraje živá hudba a na všechny bude čekat také něco dobrého na zub.

Návštěvníci akce především z Karlovarského kraje mohou využít autobusovou dopravu k obchvatu Lubence zdarma. Autobusy pojedou v pravidelných intervalech podle stanoveného jízdního řádu. Nastoupit bude možné v areálu Krajského úřadu Karlovarského kraje v Karlových Varech Dvorech, Závodní ulici 353/88, v prostoru mezi budovou A, budovou B a cantinou La Fresca. Počítá se s převozem kol a koloběžek. Zajištěna je samozřejmě i doprava zpět z obchvatu Lubence.


Zdroj:

Mgr. Jana Pavlíková

tisková mluvčí

www.kr-karlovarsky.cz