Pevnější a silnější… díky přístroji MIHA BODYTEC

Ať už za účelem štíhlejšího vzhledu, potřeby zvýšení své vlastní síly nebo při rekonvalescenci, občas je zkrátka potřeba posílit svaly. Pokud nejste spokojeni se svou „hmotou“ a nejste schopni posílit se svépomocí, pak můžete vyzkoušet inovativní přístrojovou pomoc. Centrum regenerace a neinvazivní estetické medicíny FORMOSA CENTRUM v Sokolově představuje účinnou proceduru pro efektivní posílení svalů – cvičení s revolučním přístrojem Miha Bodytec.

Přístroj MIHA BODYTEC funguje na principu stimulace svalstva. Elektrická stimulace svalů (EMS) umožňuje Vašemu tělu provádět silnější svalové kontrakce, ba co víc, impulzy pronikají i do hlouběji umístěných svalů. To je významné jak při fitness tréninku, tak při rehabilitaci či rekonvalescenci.

Přístroj pomocí slabých elektrických impulzů, které prochází tělem, aktivuje svaly stejným principem, jako je přirozeně aktivuje tělo. Tím dochází k jejich posílení. Navíc se zapojí i takové svaly, se kterými silou vůle nehnete. 🙂

EMS trénink je vhodný pro muže i ženy, pomáhá na hubnutí, vyhlazuje celulitidu, zpevňuje tělo, způsobuje nárůst celkové síly, uvolňuje zatuhlé svaly, odstraňuje bolesti zad či svalovou dysbalanci.

EMS využívá ke svému tréninku také spousta slavných sportovců. A co je dobré pro ně, je dobré i pro Vás! Navštivte Formosa Centrum v Sokolově a vyzkoušejte jedinečný přístroj MIHA BODYTEC na vlastní kůži (svaly)…

 

FORMOSA CENTRUM
Staré náměstí 2144
356 01 Sokolov
telefon: 352 200 419
mobil: 723 947 499, 727 918 132
e-mail: info@formosacentrum.cz
www.formosacentrum.cz