Dětské postýlky pro nejmenší

Maminky, stále přemýšlíte, jaká postýlka bude nejvhodnější pro toho Vašeho drobečka, až se Vám narodí? Zkuste navštívit internetový obchod Scarlett.cz, který se prodejem postýlek a samozřejmě i jiných, velice důležitých a potřebných věcí pro děti, zabývá už více jak 15 let a tudíž má velké zkušenosti a přesně ví, co je pro Vaše děťátko důležité.

Postýlka se stahovacím bokem

Jednou z variant, jakou můžete vybrat, jsou dětské postýlky se stahovacím bokem. Tyto postýlky jsou skvělé v tom, že si jednu stranu stáhnete níže a při pokládání, či vyndávání miminka z postýlky se nemusíte tolik ohýbat, což pro Vás a hlavně Vaše záda jistě bude velice pohodlné.

Postýlka s vyndavacími příčkami

Další skvělou variantou, kterou internetový obchod Scarlett nabízí, jsou dětské postýlky s vyndavacími příčkami. Pokud bude Vaše děťátko ještě malé, tak žádnou výhodu nepocítíte, ale jakmile začne už chodit, je tato postýlka naprosto bezkonkurenční a to díky tomu, že z boční strany postýlky vyndáte pár příček a Váš drobeček bez problému sám proleze ven a nemůže se stát, že by došlo k úrazu.

Dětské postýlky k posteli rodičů

Třetí variantou postýlek, které obchod nabízí, jsou dětské postýlky k posteli rodičů. Výhodou těchto postýlek je to, že si sesunete či úplně sundáte jednu boční stranu a postýlku si upevníte přímo ke své posteli a tím Vám vznikne jedno velké lůžko, kde s Vámi může Vaše miminko pohodlně spinkat, aniž by Vám ubíralo Váš prostor na spaní.

Všechny postýlky nabízí internetový obchod Scarlett.cz v různých barevných kombinacích a v různých rozměrech. Důležité také je, že jsou vyráběné z kvalitního dřeva, jako je třeba buk nebo borovice. Záleží už jen na Vás, jaká varianta bude pro Vás ta nejlepší a jakou Vašemu miminku pořídíte. Kromě postýlek se dá v tomto obchodě koupit další důležité vybavení pro Vašeho drobečka.

 


Zdroj:

www.pressweb.cz (BEOM.cz)