Zoufalé ženy už vidělo přes 120 tisíc diváků

Zoufalé ženy Filipa Renče vidělo po 2. víkendu v kinech přes 120 tisíc diváků.

 

Komedie režiséra Filipa Renče Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, která vstoupila do kin 18. ledna, vidělo k dnešnímu dni v multiplexech i jednosálových kinech 121.409 diváků.  (Návštěvnost je uvedena včetně jednosálových kin a předpremiér dle distributora filmu Bioscop, které UFD nezapočítává.)

 

„Stejně jako loni, kdy jsme přivedli do kin divácky úspěšný hit Všechno nebo nic, i „Zoufalky“ ukazují, že filmy zejména pro ženy u nás mají své publikum. Je to skvělý výsledek a věříme, že číslo bude nadále stoupat,“ řekli  producenti filmu Pavel Pásek a Igor Konyukov.

 

„Byla to pro mě výzva. Komedie není jednoduchý žánr, ale s mojí Olgou se ztotožní nejedna divačka. My jsme ji jen trochu posunuli do extrému,“ vysvětlila představitelka hlavní role herečka Klára Issová.

 

Film vznikal v Praze, Kladně a na Slovensku podle scénáře Haliny Pawlowské„Když  jsem dostala nabídku od producentů na zfilmování mé starší knihy Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, potěšilo mě to. Jsem ale sama také už starší a něco už vidím v úplně jiném světle.  A tak hlavní hrdinka Olga vypráví nový příběh v knížce Zase zoufalé ženy dělají zoufalé věci. Scénář k filmu tak vychází hned ze dvou mých knih,“ řekla autorka.

 

Herečka Klára Issová předvedla svůj komediální talent už ve filmu Všechno nebo nic. Přesně před rokem uvedený snímek vidělo v českých, slovenských a polských kinech přes 900 000 diváků. „Klára je srdečná, jemná, inteligentní. A legrační. A to je nedůležitější, když se točí komedie. Neměla jsem konkrétní představu, kolik má hrdinka vážit, jak velká má mít ňadra a zadek. Věděla jsem ale jistě, že představitelka postavy, kterou jsem si vymyslela, musí mít smysl pro humor a oči, které berou za srdce. A to všechno Klára má,“ dodala si Halina Pawlowská.

 

 


Zdroj:

Jana Šafářová

MagicBox