Axis Optik – kvalitní brýle, dobré ceny a skvělý servis

Úspěšná síť optik se nespecializuje jen na značkové zboží. Zajišťuje i servis pro všechny, kdo hledají kvalitní brýle a čočky za dobrou cenu. Zakládá si i na kvalitních službách a vysoké odbornosti všech, kdo v něm pracují: zkušení lékaři, optici, vizážisté, optometristé a kontaktologové.

 

 

Profesionální služby a kvalitní zboží za dobrou cenu

V Axisu vás obslouží zkušení profesionálové. Změří vám zrak bez čekání a v klidu. Na své klienty si vždy udělají dostatek času, aby bylo měření co nejpřesnější a nejpohodlnější. Odborně vám poradí s výběrem nejvhodnějších brýlí nebo kontaktních čoček a naučí vás, jak si čočky nasazovat a jak o ně pečovat. Na vyšetření nemusíte čekat. Stačí si domluvit nejvhodnější termín telefonicky.

 

Cenově výhodné brýle i světové značky

V Axisu najdete široký výběr slunečních a dioptrických brýlí nejrůznějších cen i značek. Najdete tu například brýle pro děti už za 690 Kč, cenově výhodné dioptrické obroučky i značkové brýle. Ale nabízí i mnoho dalších originálních brýlí světových značek. Axis je například značkovým partnerem Ray Ban, Polaroid, Emporio Armani nebo Horsefeathers.

 

 

Sluneční brýle i s dioptriemi

Zapomeňte na nekvalitní sluneční brýle ze stánku nebo z drogerie a najděte si brýle, které dobře a spolehlivě chrání  proti UV záření. Všechny sluneční brýle v optikách Axis mají kvalitní a certifikovaná brýlová skla pro bezpečnou ochranu zraku. A věděli jste, že si můžete nechat zhotovit i sluneční skla s dioptriemi přesně na míru. Ty se letos staly skutečným hitem.

 

Záruka vrácení peněz na multifokály

Multifokální brýle dokážou zlepšit zrak na čtení i na dálku. Není to sice žádným pravidlem, ale může se stát, že si na ně někdo špatně zvyká. Je to sice zcela osobní záležitost, ale Axis se  snaží svým zákazníkům vyjít vstříc a bezplatně je do 30 dnů od vyzvednutí vymění za dva páry jednoohniskových skel – do dálky a na čtení.

 

 

Záruka bezplatného servisu

Rádi vám na počkání brýle vyčistí ultrazvukem, odborně upraví a provedou drobné opravy (dotažení šroubků, úpravu nosníků či koncovek). Svým zákazníkům vychází Axis Optik vstříc a pokud je to jen trochu možné, snaží se jim vyhovět. To vše zcela zdarma.

 

U Axis Optik jste v dobrých rukách

Chcete vědět, kdy a jak si pořídit brýle co nejvýhodněji? Vyplatí se sledovat Axis Optik třeba na facebooku nebo napište na sekretariat@axis-optik.cz, že si přejete dostávat newsletter s aktuálními nabídkami. Rádi se vám budou věnovat.

 

www.axis-optik.cz

Axis Optik, s.r.o.

Václav Kozina, manažer obchodní sítě