Ihned plodící jahody z Kruhu

Pro jarní výsadbu je nejvhodnější chlazená FRIGO sadba jahod. Tuto certifikovanou, velmi kvalitní sadbu jahod již několik let prodává a rozesílá i poštou Subtropické zahradnictví Kruh.
Tyto sazenice mají nádherný kořenový systém, který zaručuje, že již několik týdnů po vysazení začínáte sklízet veliké, sladké a voňavé jahody. Velmi příznivá cena a prakticky stoprocentní ujímatelnost je důvodem nebývalého zájmu o sazenice z tohoto zahradnictví. Každoročně jich prodá více než 100 000 ks a tak doporučujeme včasnou objednávku.

Na www.zahradnictvikruh.cz najdete pochopitelně i úplné novinky k odzkoušení. Největší zájem je ale každoročně o tradiční (a v našich podmínkách vyzkoušené) odrůdy.
Zahradnictví Kruh nám zde představí několik z nich…

Jahodník Korona je tradiční vítěz všech ochutnávek, jsou to nejlepší nejsladší jahody jaké lze u nás pěstovat. Cena: 12 ks / 89 Kč.

Jahodník Karmen má veliké plody jasně červené barvy a hlavně výborné chuti. Exkluzivní odrůda na jídlo i na zpracování. Cena: 12 ks / 89 Kč.

Jahodník Renesance je velmi dobrá odrůda vysoké kvality. Má středně velké plody s nádhernou jahodovou vůní i chutí. Rozhodně doporučujeme k vyzkoušení! Cena: 6 ks / 99 Kč.

Jahodník SENGA SENGANA je velice oblíbená, poloraná odrůda. Plody jsou středně velké, tmavě červené lesklé barvy. Dužnina je středně pevná, šťavnatá. Chuť je vynikající a aromatická. Plodnost je velká, jedna rostlina má až 150 plodů. Cena: 12 ks / 89 Kč.

Jahodník stáleplodící AROMAS je velice plodná odrůda. Plody jsou chutné, velké s výrazným aroma. Plodí od června až do zámrazu. Cena: 12 ks / 139 Kč.

V posledních letech raketově roste zájem o superpřevislý stáleplodící jahodník Maranell®. Tento jahodník po vysazení neuvěřitelně rychle roste a dělá velké množství šlahounů, na kterých od léta až do zimy dozrávají mimořádně chutné jahody. Rozhodně stojí za vyzkoušení. Cena: 1 sazenice v kontejneru / 69 Kč.

Tyto a mnoho dalších atraktivních odrůd lze objednat na www.zahradnictvikruh.cz.