Rezidence Mlýnská strouha – bydlení v centru Plzně

Rezidence Mlýnská strouha – výstavba je v plném proudu a byty dále mizí!

 

Během října loňského roku začaly v návaznosti na dílčí stavební povolení přípravné práce. Od listopadu, kdy byla všechna povolení kompletní, se stavba projektu Rezidence Mlýnská strouha rozjela naplno. V současné fázi jsou již hotové základy, proběhlo betonování a začíná se stavět do výšky.

 

 

Projekt nabízející bydlení v samotném centru Plzně již před zahájením výstavby zaznamenal o byty velký zájem. Před prvním kopnutím se jich prodalo již několik desítek. Výjimečná poloha projektu u revitalizované oblasti Mlýnská strouha a vysoká občanská vybavenost láká a nabízí i zajímavý investiční potenciál.

 

V blízkém okolí se třeba nachází OC Plaza, i spousta menších obchodů, škol různého typu a spousta možností sportovního vyžití, tedy vše pro spokojený život. Lidé s investičním apetitem by měli určitě zvážit, že nedaleko projektu je například lékařská fakulta, kterou navštěvuje početná ekipa zahraničních studentů. Navíc v Plzni funguje velké množství zahraničních firem, jejichž manažeři zajisté kvalitní bydlení formou pronájmu ocení.

 

 

Kupující se také mohou spolehnout na vysoké standardy projektu a k bytu lze dokoupit i parkovací místo.

 

Zájemci by ale neměli meškat. Od zřízení staveniště poptávka roste. „Pro některé potenciální klienty odpadá nejistota, kterou cítí před tím, než je vydáno stavební povolení, než začne stavba, i proto se tolik zájemců odhodlalo k nákupu až nyní,“ vysvětluje makléřka Markéta Janečková. „Pokud tedy někdo o pořízení bytu v Rezidenci Mlýnská strouha uvažuje, neměl by váhat. Nabídka může být čím dál víc omezená,“ dodává.

 

Projekt nabízí jednotky v dispozicích 2+kk až 4+kk. Na výběr jsou byty s balkóny, či lodžiemi, případně i terasami, nebo předzahrádkami.

 

Fotografie ze stavby a vizualizace (Rezidence Mlýnská strouha)