Zdravé spaní = krásný den

Stává se Vám občas (nebo dokonce často), že se ráno probudíte a místo abyste byli odpočatí, tak jste po prospané noci unavení? Vstáváte mrzutí, rozlámaní, jako byste celou noc uhlí skládali? Důvodů může být samozřejmě celá řada. Mezi ty nejčastější patří špatná postel a špatná matrace. Přestože si lidé často pořizují drahé auto, ve kterém tráví denně sotva pár desítek minut, tak při koupi postele a matrace, na kterých stráví až třetinu života, sahají ve velkých supermarketech po těch nejlevnějších, a co hůře, často bez jakékoliv odborné asistence prodejce.

My tady v Plzni máme velké štěstí, že zde máme místního prodejce, odborníka, dokonce s velkou zkušeností z výroby, který nejen, že prodává jen to nejkvalitnější z oboru ložnic, ale také Vám poskytne vysoce sofistikovanou odbornou konzultaci při nákupu. Pokud jste tohoto odborníka ještě nenavštívili, tak pana Chvála, a jeho stejnojmenné (modré) spánkové centrum Postele ChváL, najdete v Plzni na Slovanech – v Částkově ulici – hned u výjezdu z kruhového objezdu směrem na Slovanskou třídu. Centrum zdravého spaní Postele ChváL je především, ale ne výhradně, zaměřeno na kvalitní postele z masivu. Mezi jeho dodavateli vévodí především renomovaní čeští dodavatelé kvalitního zboží, kteří za svým zbožím stojí nejen při prodeji, ale i v případě servisních a reklamačních řízení. Jak nám pan Chvál sám řekl: „Tihle dodavatelé nedělají mrtvého brouka, když se po nich něco požaduje, na rozdíl od neznámých dodavatelů, kteří zde vyloží pár kamionů zboží, zinkasují za zboží a zmizí neznámo kam.“

V prodejně samozřejmě najdete i další ložnicový nábytek a celou řadu doplňků. Pokud tedy plánujete nákup nové postele nebo matrace, určitě nevynechte při svém výběru toto specializované centrum, kde kvalita zboží a jeho ceny jsou ve velmi příjemné rovnováze. Navíc po odborné konzultaci s prodejcem můžete i ušetřit. To nejdražší nemusí být nutně pro Vás to nejlepší. Pan Chvál jako odborník na slovo vzatý Vám dokáže velmi odborně vysvětlit rozdíly a určení jednotlivých matrací a postelí. A navíc – v dubnu tady každý k zakoupené matraci získá napínací prostěradlo jako dárek. (PI)