Dopravní podnik Karlovy Vary mezi nejžádanějšími zaměstnavateli

Dopravní podnik Karlovy Vary (DPKV) se umístil v anketě O nejžádanějšího zaměstnavatele regionu mezi studenty středních a vysokých škol v Karlovarském kraji na 3. místě.

K datu uzávěrky hlasování studentů středních a vysokých škol se zapojilo více než 4.000 respondentů. V odpovědích se nezjišťovala pouze volba zaměstnavatele, ale také některé představy generace 18+ ke startu své kariéry, jako např. hlavní hodnoty ovlivňujícící výběr zaměstnavatele, nástupní plat a jeho očekávaný progres, flexibilitu či délku setrvání v prvním zaměstnání.

„Mám obrovskou radost, že jsme se umístili na krásném 3. místě, po boku takových renomovaných společnost. Toto ocenění je výsledkem práce celého našeho týmu, a o to více mě těší, že nás jako perspektivního zaměstnavatele vnímají i studenti středních a vysokých škol v našem kraji“, uvádí Lukáš Siřínek, místopředseda představenstva.

Na medailových pozicích se umístily tyto společnosti.

  1. Mattoni 1873
    2. WITTE Nejdek
    3. Dopravní podnik Karlovy Vary, a.s.

 

Celé vedení společnosti klade dlouhodobě důraz na to, abychom byli perspektivním a kvalitním zaměstnavatelem, proto jsem rád, že se tato naše snaha projevila i v anketě O nejžádanějšího zaměstnavatele Karlovarského regionu“, sdělil předseda představenstva Jiří Vaněček.

 

„Dlouhodobě se společně s DPKV snažíme poskytovat nejen kvalitní služby, ale vytvořit pro všechny zaměstnance i kvalitní zázemí. Jsem rád, že tyto naše kroky byly nyní oceněny“, komentoval výsledky soutěže Tomáš Trtek, první náměstek primátorky.

 

Jsem ráda, že Dopravní podnik Karlovy Vary má výborný zvuk nejen jako dopravce s mimořádně kvalitním vozovým parkem a moderními technologiemi, ale že jej také vnímají lidé z nejmladší generace jako perspektivního zaměstnavatele. To, že je zaměstnavatelem dobrým, dokazují i jeho ocenění z minulosti. Blahopřeji k úspěchu a přeju mnoho dalších do budoucna,“ uvedla primátorka Karlových Varů Andrea Pfeffer Ferklová.

 


Zdroj:

Jiřina Pousková
MARKETINGOVÁ MANAŽERKA
W: dpkv.cz