Letní Jízdenky Interrail se slevou

Navzdory pokračujícímu boji s pandemií COVID-19 jsou v letošním roce díky probíhajícímu očkování přece jen příznivější podmínky pro bezpečné cestování než v uplynulém roce. Díky speciální akci připravené ve spolupráci s Eurailgroupe GIE lze navíc pořídit až do 3. srpna 2021turistické jízdenky Interrail se slevou 10 %.
Sleva je poskytována na téměř všechny druhy jízdenek. Ty zahrnují varianty pro 1. i 2. třídu a podle věku cestujících jsou rozděleny pro mládež od 12 do 28 let, dospělé nad 28 let a seniory nad 60 let. Dospělí držitelé Global Passu Interail pak mohou bezplatně přepravovat až dvě děti ve věku 4 až 12 let. Jízdenku Interrail lze zakoupit jako Global Pass pro celou Evropu nebo pro jednotlivé země (One Country Pass). Se síťovou jízdenkou zakoupenou v České republiky je tak možné snadno cestovat téměř po celé Evropě nebo jen ve vybraných státech.
Zakoupit lze několik druhů jízdenek s různou délkou platnosti od 15 dní do 3 měsíců a s různým počtem dní, ve kterých lze cestovat během jednoho měsíce. Jízdenky tak nabízejí flexibilní možnosti pro poznávací nebo pobytové cesty po celé Evropě.
Turistické mezinárodní jízdenky Interrail se slevou 10 % lze zakoupit s předprodejem až 90 dní. Mladí lidé tak nyní ušetří např. za 15denní celosíťovou jízdenku Global Pass přibližně 1 000 Kč.

Zdroj: České dráhy