Mladík poškodil dopravní značku

Poškození dopravní značky.

V noci  z pátku na sobotu se hlídka městské policie zabývala oznámením o poškození dopravní značky v ulici Pod Všemi svatými. Svědek události strážníkům popsal směr kudy se skupinka mladých lidí, z níž  jeden měl vyvrácení dopravní značky mít na svědomí, vydala. Partičku se podařilo zastihnout v ulici Pod Záhorskem. Šestnáctiletý mladík  se k poničení přiznal. Strážníci událost řádně  zadokumentovali a k dořešení ji postoupí správnímu orgánu.

 

Muž v celostátním pátrání posedával v centru na lavičce.

Při běžné obchůzce  v centru města postřehla  hlídka ze stanice Územně strážní služby na lavičce  ve Smetanových sadech muže, o kterém  tušila, že po něm pátrají policisté. Zastavila u něj  a ověřila  si  jeho osobní údaje v policejních evidencích. Protože  se  lustrací prokázalo, že jméno 42letého muže je zapsáno v seznamu osob  v celostátním pátrání, předali jej strážníci republikovým policistům.

 

Sladké a slané si z obchodu bez placení neodnesla.

V sobotu dopoledne vyjížděla hlídka  městské policie do obchodního centra v Radčické ulici, kde při krádeži zboží přistihl pracovník ostrahy  31letou ženu. Žena se pokusila bez zaplacení pronést pokladnou zboží  v hodnotě 183,-Kč. Jednalo se o cukrovinky  a vícero kusů sladkého a slaného pečiva. Dalším prověřováním se ukázalo, že na jejím  předání mají  zájem policisté.  Ti byli na místo strážníky přivoláni a prodejnu žena opustila v jejich doprovodu.

 


Zdroj:

Jana Pužmanová

Tisková mluvčí Městské policie Plzeň

www.mpplzen.cz