Zmatená ovce. Nechybí někomu želva?

Vyděšená ovce zmateně pobíhala po rušné silnici.

Ve čtvrtek po poledni překvapila řidiče jedoucí po Klatovské třídě neobvyklá překážka. V tramvajovém kolejišti a po silnici mezi auty  pobíhala vyděšená ovečka. Ještě, než stihla na místo dorazit hlídka odchytové služby, zmatené  zvíře se podařilo odchytit strážníkům ze stanice Územně strážní služby. Díky včasnému a rychlému zásahu strážníků se nikomu z účastníků silničního provozu naštěstí nic nestalo. Strážníci z odchytové skupiny ovečku převezli na farmu  v Plzni na Roudné, kde byla předána do opatrování  místní chovatelce do doby, než se ozve majitel.

 

Nechybí někomu želva?

Strážníci z odchytové skupiny převezli ve čtvrtek do Útulku pro zvířata v nouzi želvu. V ulici Na Průtahu ji před půl druhou odpoledne objevila  na chodníku před obchodem 71letá žena. Komu by mohla patřit, se na místě nepodařilo zjistit.

 

Hledaný muž se vezl na popelářském autě.

Ve čtvrtek v ranních hodinách zastavila hlídka ze stanice Územně strážní služby  v centru města popelářský vůz. Důvodem k jeho  zastavení nebylo porušení dopravních  předpisů, ale  skutečnost, že se na stupátku vozu vezl muž, o kterém hlídka věděla, že po něm pátrá policie ČR. Prověření osobních údajů potvrdilo, že je na 24letého mladíka  vydaný příkaz k zatčení. Strážníci muže zajistili a odvedli na policejní oddělení.

 


Zdroj:

Jana Pužmanová

Tisková mluvčí Městské policie Plzeň

www.mpplzen.cz