Ekologická čistírna – nová služba prádelen Quickwash v Praze a Plzni

Máte špinavé oblečení, které ale nelze klasicky prát? Prádelny Quickwash Vám přináší řešení v podobě nové služby – Ekologické čistírny s technologií Softwash®. Tato nová služba je nejen kvalitní a rychlá, ale také šetrná k životnímu prostředí.

Máte doma společensky unavený, resp. špinavý oblek? Kabát se skvrnou od jídla nebo pití? Nebo se již chystáte pomalu vytáhnout ze skříně jarní oblečení a chcete, aby vypadalo jako nové? V tom případě pro Vás máme snadné řešení!

Prádelny Quickwash představují svou novou službu – Ekologickou čistírnu s technologií Softwash®. V některých evropských zemích v dnešní době tato služba takzvaného mokrého čistění již převládá nad klasickou chemickou čistírnou a postupně se začíná rozšiřovat i v České republice. Oproti klasickým čistícím postupům má tento „mokrý“ postup hned několik výhod.  Je velice šetrný ke všem materiálům a za pomoci využití vodní lázně se čistící prostředky rovnoměrně dostanou po celém oděvu. To Vaše oblíbené oděvy nejen zbaví nečistot, ale také se oživí jeho barvy a oblečení tak vypadá po ukončení čistícího procesu jako nové. V neposlední řadě se technologie Softwash® zaměřuje také na dopady na životní prostředí. Všechny použité prostředky jsou přírodně odbouratelné a využívají se jen zařízení s co nejnižší energetickou náročností. Jednoduše řečeno Vám prádelny Quickwash přinášejí službu, která je rychlá, kvalitní, a hlavně šetrná jak k Vašemu oblečení, tak i k životnímu prostředí.

Touto metodou lze vyčistit skoro každý materiál, ať už se jedná o koženku, vlnu, kašmír, angoru, acetát, viskózu, umělé hedvábí, polyester či jiné syntetické materiály…

Neváhejte proto využít tuto novou službu na našich dvou pražských a dvou plzeňských pobočkách prádelen Quickwash: Praha 7 – Strossmayerovo náměstí, Praha 4 – Westfield Chodov, Plzeň 2 – Galerie Slovany a Plzeň 4 – OD Doubravka. Navíc v období od 19.3 do 10.4. je pro Vás nachystána speciální akce, kdy za čistění jakéhokoli kusu oblečení zaplatíte se slevou 50%.

Ekologická čistírna prádelen Quickwash – rychle, kvalitně a šetrně!

 

quickwash.cz