Prodej permanentek startuje v pátek!

Již od pátku si viktoriáni budou moci pořídit novou permanentku na sezonu 2021/2022. Podmínky jsou nastaveny pro všechny stávající držitele maximálně výhodně a na výběr zůstávají hned tři varianty. Věříme, že podpoříte Viktorku a společně si užijeme celou sezonu, jejíž podzimní část bude v duchu oslav 110. výročí klubu.

Informace k permanentním vstupenkám pro sezonu 2021/2022 jsme zveřejnili jako první z velkých českých klubů již na začátku dubna. Podmínky pro jejich pořízení jsme pro naše fanoušky nastavili maximálně výhodně! K tomuto kroku jsme se rozhodli záměrně s jasným cílem – přejeme si, aby se všichni viktoriáni po roce nucené absence zase vrátili #ZPATKYNASTADION.

Nová sezona, ve které čekají Viktorku podvanácté v řadě evropské poháry, se ponese v duchu oslav 110. výročí od založení klubu. A věříme, že u toho budete s námi v ochozech Doosan Areny. Že si společně s námi budete vychutnávat skvělou atmosféru, že si znovu obléknete viktoriánský dres, usednete na svou oblíbenou sedačku a zvednete nad hlavu červenomodrou šálu.

„Fotbal s diváky nám všem chyběl. Jakmile se alespoň část fanoušků mohla vrátit, hned to bylo strašně znát. Těším se na start nové sezony a věřím, že to mají naši fanoušci stejně a hned v jejím úvodu nás budou moci podporovat a přijdou zpátky na stadion,“ říká zkušený stoper Lukáš Hejda.

On i celý viktoriánský tým se na vás těší v Doosan Areně!

Na naší nabídce směrem k vám, kterou jsme zveřejnili v dubnu, se nic nemění, ačkoli bylo možné závěr ligové soutěže vidět přímo na stadionu. Nabídka zůstává maximálně výhodná a každý fanoušek má možnost rozhodnout se, která z variant je mu dostupná a jakým způsobem podpoří svůj klub.

Pojďme si nyní zopakovat všechny tři nabídky na pořízení permanentní vstupenky pro sezonu 2021/2022.

VARIANTA A – využijete slevu 90 %. Dle kategorie si tak novou permanentku pořídíte již od 160 Kč. Spolu s tím budete mít již standardní benefity – slevu 10 % ve Viktoria shopu i restauraci Klubovka a další výhody u klubových partnerů. Součástí této varianty však nejsou jednorázové slevové vouchery do Viktoria shopu a Klubovky.

VARIANTA B – využijete slevu 50 %. Samozřejmostí jsou všechny benefity jako u první varianty, navíc však obdržíte ještě jednorázové slevové vouchery do Klubovky i Viktoria shopu. Vaše jméno či přezdívku si pak s vaším souhlasem dovolíme jako poděkování umístit čestné a viditelné místo před Doosan Arenou. Každý tedy uvidí, že právě vy jste podpořil tímto krokem milovaný klub.

VARIANTA C – nepožadujete žádnou kompenzaci a zakoupíte si permanentku 2021/2022 za plnou cenu. Jako poděkování od klubu obdržíte ještě výraznější benefity, Samozřejmostí jsou slevové vouchery do Klubovky a Viktoria shopu, výhody u partnerů, rovněž vaše jméno bude výrazným způsobem viditelné na čestném místě před Doosan Arenou, a navíc vás vybavíme originálním viktoriánským dresem Macron! Připravena je pro vás červenomodrá i bílá „městská“ varianta. Samozřejmě kdo dřív přijde, bude mít větší šanci na výběr. Dres obdržíte přímo při nákupu na pokladně (výdej dresu se nevztahuje na dětské permanentky, dresy v dětských velikostech však budou k dispozici).

Ať už si vyberete jakoukoli variantu, děkujeme, vážíme si vaší podpory, kterou potřebujeme. A ve čtvrtek 22. července se těšíme na viděnou na fotbale na prvním mistrovském utkání v nové sezoně 2021/2022, kterým bude duel s Dinamem Brest (samozřejmě vše za předpokladu, že nám toto umožní aktuální pravidla vyplývající z epidemiologické situace v ČR).

Předprodej permanentních vstupenek pro stávající držitele bude zahájen v pátek 18. června ve 13:00 na pokladnách za severní věží Doosan Areny a vaše místa budou rezervována dostatečně dlouho až do soboty 10. července.

OTEVÍRACÍ DOBA POKLADEN
Pátek, 18. 6. 13:00 – 18:00
Sobota, 19. 6. 09:00 – 13:00
Neděle, 20. 6. 13:00 – 18:00
Pondělí, 21. 6. 9:00 – 17:00
Další pracovní dny 9:00 – 17:00

Platit na pokladnách lze následujícími způsoby:
– hotově
– platební kartou
– benefitními poukázkami typu Sodexo (flexipass + focuspass), Edenred (Ticket benefits), Uni šek – pouze v tištěné podobě (není možné benefitní kartou)

Platit nelze ostatními benefitními poukázkami a za permanentky také nelze platit dárkovým poukazem z fanshopu.

FORMULÁŘ

Již tradičně je důležité vyplnit si před nákupem formulář. V právě skončené sezoně se ukázalo obrovskou výhodou, že jsme mohli s permanentkáři pravidelně komunikovat a například jsme jim do emailů zasílali veškeré informace prostřednictvím newsletterů, každý zápasový den obdrželi ráno i magazín Viktorián. Doporučujeme si formulář vyplnit v pohodlí domova a přinést s sebou na pokladny.

Z důvodu GDPR je nutné tento formulář vyplnit před každou sezonou znovu. Děkujeme za pochopení.

REZERVACE MÍSTA PRO STÁVAJÍCÍ DRŽITELE

Vaše místo máte rezervované do 10. července. Po uplynutí této doby nebude již vaše sedačka v Doosan Areně dále rezervována a nebudete mít nárok na výhodnější cenu při pořízení permanentky.

S PERMANENTNÍ VSTUPENKOU FC VIKTORIA PLZEŇ 2021/2022 MÁTE ZAJIŠTĚNO

  • Vstup na všechna domácí ligová utkání sezony 2021/2022*
  • Vstup na všechna domácí utkání MOL Cup 2021/2022*
  • Předkupní právo a výhodnější cena permanentky na nadcházející sezonu
  • Volný vstup na domácí přátelské zápasy A týmu*
  • Volný vstup na domácí utkání B týmu v rámci ČFL*
  • (*za předpokladu, že to aktuální situace a nařízení dovolí)
  • Trvalá sleva 10 % ve Viktoria shopu
  • Trvalá sleva 10 % v restauraci Klubovka
  • Partnerské slevy dle benefitního programu

JAK TO BUDE S EVROPSKÝMI POHÁRY?
Viktoriány čeká 2. předkolo nově vznikající Evropské konferenční ligy. Jak to bude s vaší sedačkou? Vstupenku samozřejmě máte rezervovanou. Garantovat vám opět můžeme i výhodnější cenu oproti volnému prodeji vstupenek.

CENÍK PERMANENTNÍCH VSTUPENEK NA SEZONU 2021/2022 PRO STÁVAJÍCÍ DRŽITELE
Ceny zůstávají stejné jako pro sezonu 2019/2020, kdy se hrál ligový model s nadstavbou, jsou tedy k dispozici varianty STANDARD i EXTRA.

RODINNÁ TRIBUNA
Samozřejmě bude k dispozici oblíbená rodinná tribuna, kterou připravujeme ve spolupráci s Hitrádiem FM Plus. I zde vám opět budeme chystat doprovodný program. 

HANDICAPOVANÍ

Handicapovaní fanoušci jsou nedílnou součástí viktoriánské rodiny. Věříme, že v nadcházející sezoně budou opět moci využít svých míst. Vstup pro vozíčkáře zůstává zdarma, doprovod je zpoplatněný 100 Kč na zápas. Pravidelní návštěvníci z řad vozíčkářů budou moci využívat výhod a benefitů u klubových partnerů jako běžní permanentkáři, obdrží speciální benefitní kartu.

STUDENTI
K zakoupení vždy budou i studentské vstupenky – po předložení studentského průkazu můžete získat zvýhodněný lístek do sektoru R.

CHYTRÁ PERMANENTKA
Vaše nová permanentka i nadále bude „chytrou permanentkou“, na kterou lze nahrát hotovost a využívat ji jako Plzeňskou kartu na všech místech, jak jste zvyklí. Použít ji můžete například v MHD při cestě na zápas, zaplatit s ní u stánků s občerstvením či ve Viktoria shopu. Platit s ní půjde na všech akceptačních místech, kompletní seznam naleznete na stránkách Plzeňské karty.

BENEFITNÍ PROGRAM
Kompletní seznam benefitů naleznete ZDE.

JEDNORÁZOVÉ VSTUPNÉ

VOLNÝ PRODEJ PERMANENTNÍCH VSTUPENEK
O jeho spuštění budeme včas informovat.

FC Viktoria Plzeň bude muset samozřejmě reagovat na případné podmínky vycházející z aktuální epidemiologické situace v ČR.

 


Zdroj:

fcviktoria.cz