Cena zlata je stále na vrcholu

Výhodná a rychlá hotovost za Vaše zlato? Navštivte Zlatou Banku.

V současné době se prodej zlata i stříbra velmi vyplatí. Než se však rozhodnete, dobře zvažte, kde jej prodáte. Je známo, že se stále vyskytuje v této oblasti mnoho nepoctivců. Máme pro Vás tip, kde se zaručeně nemusíte žádných nekalých praktik obávat, a navíc získáte garanci nejvýhodnější ceny za výkup.

Ve Zlaté Bance se můžete nezávazně přesvědčit. Obslouží Vás příjemný a profesionálně proškolený personál, který poskytuje bezplatné odborné poradenství a individuální přístup k zákazníkovi. Prodávat můžete používané či dokonce poškozené zlaté, ale i stříbrné šperky. Dále je možné zpeněžit i jiné předměty, např. stříbrné příbory, zlaté a stříbrné zubní korunky, mince, investiční zlato i stříbro. Pokud si nejste jisti, přijďte se bezplatně informovat. „V současné době se cena ryzího zlata pohybuje na Londýnské Burze kolem 38 000 Kč za unci. Zákazníkům garantujeme nejlepší výkupní ceny a profesionální a poctivé jednání,“ sdělil nám manažer.

Neváhali jsme a zeptali se při opětovné návštěvě Zlaté Banky v Plzni jedné ze zákaznic na to, jak byla s prodejem svého zlata či stříbra spokojena. Od paní Plavcové jsme se dozvěděli, že do Zlaté investiční banky přišla prodat zlaté náušnice, prsteny a řetízky, za něž nakonec získala 11 200 Kč. „Jsem moc spokojená, ani mě nenapadlo, že můžu dostat tolik peněz. Jednání na úrovni, ochota a slušnost to se hned tak nevidí, mohu jenom doporučit,“ řekla s nadšením paní Plavcová.

Prodej zlata je při dnešních cenách velmi výhodný způsob znovuzhodnocení peněz, tak neváhejte ani Vy.


Plzeň, nám. Republiky 4/3 (vpravo od staré radnice)
Po–Pá 9.00–12.00 a 13.00–17.00 h
Tel.: 374 446 552
www.zlatabanka.com


Neváhejte a přijďte se přesvědčit ke skutečným odborníkům.