Křeslo, které si zasloužíš!

Flexibilita k potřebám zákazníků se kterou se setkáte v Centru zdravého spánku POSTELE ChváL v Plzni, Šumavská 2, patří k tomu nejvíce mimořádnému, co si zákazník může v Plzni přát. Téměř každé čtvrtletí přináší toto centrum do svého portfolia nový produkt, ať už přímo navazující na zdravé spaní, tak samozřejmě i další vybavení k domácímu spokojenému a pohodlnému žití. Čim to je, že je tu stále tak atraktivní nabídka?

„Tak především je to díky velmi individuálnímu přístupu k jednotlivým našim zákazníkům. Zatímco ve velkých centrech, pokud už se nějakého asistenta prodeje zákazník u svého výběru dočká, bývá to často v oboru laik nebo osoba jen povrchně vyškolená,“ uvádí pan Chvál a pokračuje: „v našem Centru zdravého spaní, dnes už spíše zdravého žití, se každému zákazníkovi věnujeme individuálně na vysoké profesní úrovni. Vždyť kdysi jsem byl sám výrobce nábytku. Takže když nás osloví nový dodavatel, tak vím přesně, kam se podívat a co zkontrolovat, abych měl jistotu, že svým zákazníkům dodáme kvalitní věc na vysoké úrovni – a to jak materiálové, tak zpracovatelské. A ono to funguje! Lidé se k nám vracejí pro další nákupy. Původně jsme začali s kvalitními postelemi z masivu, a i když jsou i nyní naším páteřním artiklem, postupně jsme vyslyšeli naše zákazníky, kteří si zde chtěli kromě kvalitní postele vybrat i další kvalitní věci nejen do ložnice, ale i do zbytku domácnosti.


Dnes v naší nabídce najdete kromě zmíněných postelí v různých kombinacích, včetně jednolůžek a paland, také matrace a rošty té nejvyšší kvality, rozkládací postele z masivu, které po rozložení nepoznáte téměř od dvoulůžka, nebo jak my říkáme Ztracenou postel, což je sice rozkládací pohovka, ale na principu vlastní schované matrace – takže žádný polospánek, ale kvalitní, třeba i každodenní spaní v malém bytě. Samozřejmostí jsou prostěradla, přikrývky a polštáře, což sice zní jednoduše, ale nebylo vůbec jednoduché roztřídit v nabídkách to, co jako kvalitní vypadá a to, co kvalitní skutečně je. Velkým hitem se staly naše klasické sedací soupravy, které výrobce také často dodává německým náročným zákazníkům. Jako doplňky u nás najdete Katalytické lampy, které váš domov nejen provoní, ale také ozdraví. A co je podstatné – soustředíme se především na kvalitní české výrobce v cenách dostupných téměř pro každého.

 

Právě v těchto dnech jsme do nabídky zařadili pěkná, skvělá a zejména pohodlná křesla od českého výrobce – taková na zdejším trhu chyběla. Z těch jsem opravdu nadšený. V nabídce máme křesla pevná i pohupovací, v kombinaci se dřevem v různých odstínech a potahových látkách. Ke křeslům je tu i široká nabídka konferenčních stolků. No a aby nabídka sezení byla kompletní, máme nyní i židle – dřevěné, čalouněné – opět ve velkém výběru. Navíc náš dodavatel dokáže reagovat i na individuální požadavky, což vám velkovýrobce dodávající výrobky do řetězců asi těžko nabídne. Přijďte se proto podívat – máme je vystavené na prodejně i s dalšími vzorníky.“

Centrum zdravého spaní
POSTELE ChváL,
Šumavská 2, Plzeň
postele, matrace, rošty, sedací
soupravy, přikrývky, bytový textil, …
Tel.: +420 377 918 740

Majitel centra při výběru dodavatelů dlouhodobě těží ze svých zkušeností jak z výroby, tak i z dlouholetého prodeje toho nejkvalitnějšího nábytku. S jednotlivými výrobky se osobně seznamuje dříve, než sortiment přijme do prodeje. Opět se tedy potvrzuje, že majitel centra POSTELE ChváL, pan Chvál, je odborník na slovo vzatý!