Neriskujte a o televizi nesoutěžte, slevy nehledejte

Slyšeli jste již o té skvělé akci od České sítě? Ne, to Vám musím říct. Na jaře letošního roku máte šanci ušetřit s Českou sítí hned dvakrát.

 

Ano je to tak. Jen nevím, zda radši šetříte každý měsíc, potom budete mít radši slevu podle věku, nebo zda radši šetříte jednorázově a vyhrajete radši velkou moderní televizi, nebo v horším případě notebook. Já raději šetřím dlouhodobě, anebo ještě lépe – napořád. Ale televize by se mi taky hodila. Tak to budu vyprávět popořadě.

 

Akce ,,Získáš slevu podle věku“ znamená, že si vyberu službu u České sítě. Už tak je levná a od mladých vím, že funguje špičkově. Nejsem tak náročný, bydlím v Plzni na sídlišti, tak mi stačí pomalejší internet. Stejně počítač není žádný mladík, jako já. Měsíční platba je jen 199 korun, ale je mi 68 let, tak si odečtu od ceny svůj věk – je to jednoduché: 199-68=131 korun měsíčně.

 

A to není vše! Do tohoto měsíce jsem platil u sdružení 300 korun každý měsíc, servis žádný, nejsem zákazníkem, ale členem. Takže ušetřím oproti současnému stavu 2016 korun českých za rok. A to už je slušný peníz.

 

Ještě přemýšlím, zda rovnou neudělám ze svojí televize kouzelnou. Viděl jsem to u mladých a je to prostě super. Chci vidět fotbal a bába Růžovku. Z toho spor jak blázen a já se nakonec dívám na notebooku. No zážitek nic moc. Je to malý. Fuj hamba. S kouzelnou televizí je to jednoduchý. Dokonce i se svojí starou se domluvím. Já se podívám dneska na fotbal a ona na Růžovku zítra ráno. Bude to mít bez reklam a s Ulicí za chvíli skouknuté.

 

Navíc pořád straší s nějakým novým digitálním vysíláním? Budu muset kupovat novou televizi, dát minimálně 10 tisíc za ní. V domě máme starý rozvody televize, už takhle pořádně nefungujou… No nic, objednám si kouzelnou televizi. Je tam víc programů, všechno týden nahraný, nechá se v daném programu posouvat dopředu i dozadu. Podíváme se, na co chceme a kdy chceme. A nebudu muset nic řešit, protože mi vše zapůjčí. A co je nejlepší, nemusím řešit novou televizi. Konektor na ní naštěstí mám – ten HDMI. Je to krásná LCD televize, pár let stará. Sice menší, byla drahá, ale pořád dobrá s pěkným obrazem. Takhle budu za internet, televizi a kouzelnou televizi, která udělá z té mé chytrou televizi, platit jenom 431 korun měsíčně. Ušetřeno bratru 12–15 tisíc. A navíc klid a uvidím vše, co chci. Detektivku a fotbal, co dávají najednou.

 

A ještě k té televizi. Česká síť má dokonce i soutěž o novou velkou 55palcovou televizi. To je opravdu velká televize. Obýváku by slušela. Takže jdu do ní! Přihlásil jsem se do soutěže – 1 bod. Nechal zařídit internet – 10 bodů, k tomu kouzelnou televizi – 10 bodů. Poslal maila všem známým i méně známým, zadarmo získáno 264 bodů. V hospodě jsem o tom promluvil se všemi. Chce to Venca, Kuba, Zdeněk, Miloš to probere doma, s dalšíma mladýma to proberu o víkendu, v krámu, při venčení psa, se všema, co znám. To by bylo, abych 1000 bodů nedal dohromady a televize za 20–30 tisíc je na léto doma.

 

Takže doufám, že nikdo jiný soutěžit nebude, je to strašně složité. Musíte se registrovat na www.ceskasit.cz, pak poslat pár mailů, prostě strašně složité, sem tam se známým zmínit. Prostě mraky času a práce. Nemá to cenu, když budu sám, mám výhru jistou. Prostě na to zapomeňte.

 

Váš Vendelín