Běh pro Jeden svět v Karlových Varech / 14.3.

Počátek akce

Středa 14.03.2018, 19:00 – 20:00

Místo

Karlovy Vary

Běh pro Jeden svět v Karlových Varech – doprovodná akce filmového festivalu Jeden svět

 

Přijďte si „aktualizovat systém“ svého těla a mysli a dobít baterky v podvečer 14. března 2018. Zveme opravdu úplně všechny a je jen na vás, jakým způsobem tříkilometrovou trasu zdoláte, zda během, rychlou chůzí, na vozíku, v kočárku či s průvodcem!

 

Jarní rozběh či svižná procházka, příjemný pohyb před tím, než zasednete o víkendu 16. – 18. 3. do sedaček v kině Drahomíra, a zaměříte svou mysl na festivalové dokumentární filmy.

 

Extra pozvání pro sportovní nadšence a běžce přijměte na sobotní večer! Budeme promítat film ULTRA o úžasných výkonech běžců ultramaratonského závodu Spartathlon. Debatovat s námi přijde  ultramaratonec Miloš Škorpil ( sobota 17. 3. od 20:00 hodin). Celý program festivalu: https://www.jedensvet.cz/2018/karlovy-vary(link is external) a na FB

 

PROGRAM BĚHU PRO JEDEN SVĚT

Start:              19:00 prostranství před LH Thermal (registrace, startovné 18:30 – 18:55; předpokládaný konec akce 20:00)

Cíl:                  prostranství před LH Thermal

Trasa:             3 km lázeňským centrem, – Dvořákovy sady, Mlýnské nábřeží, Lázeňská, Tržiště, Stará Louka, Mírové nám. – otočka, Stará Louka, Vřídelní, Špitálská lávka, Lázeňská, Vřídelní, Dvořákovy sady. Na trase budou označení dobrovolníci a asistovat bude Městská policie.

Registrace:     na místě

Startovné:      dobrovolné – V případě doporučeného příspěvku ve výši 60,- Kč obdrží účastník voucher na vstupenku do kina na festivalový film dle vlastního výběru.

Pro koho:       úplně pro všechny, běžci, sportovci, rodiny s dětmi, senioři, vozíčkáři, nevidomí. Běžci – průvodci zajištěni. Změřit síly můžete i s primátorem města Karlovy Vary Petrem Kulhánkem.

Vybavení:       doporučujeme čelovky!

Průvodci:       zkušení sportovci, kteří povedou účastníky se zrakovým postižením či handicapované účastníky na invalidním vozíku

 

 


Zdroj:

www.mmkv.cz