Váš požitek z odpočinku

Lázně Hotel Vráž leží 10 km od královského města Písku, v krásném prostředí lesnaté krajiny v údolí řeky Otavy, poskytující hostům klid a dostatek soukromí. Základem pro poskytování lázeňské péče se stala budova zámku postaveného v roce 1875 v novogotickém slohu českým šlechtickým rodem Lobkowiczů, který zde měl až do roku 1926 svou letní rezidenci. Zámek, přistavené léčebné a ubytovací pavilony jsou obklopeny zelení, které dominuje anglický park a les, což návštěvníkům lázní poskytuje dostatečné soukromí a klid. Lázně jsou tvořeny třemi budovami, které jsou vzájemně propojeny a tvoří jednotný celek. Hosté mají všechny aktivity – stravování, léčbu i ubytování „pod jednou střechou“ a vše snadno dostupné. Zámek i anglický park jsou kulturní památkou, a to významně napomáhá k zachování původního krajinného rázu a nedotčenosti území před necitlivými zásahy lidské činnosti při rozvoji krajiny.

Přírodní léčivé zdroje

Jako přírodní léčivý zdroj se využívá peloid z PLZ „Jezero“. Ložisko peloidu se nachází nedaleko lázeňského místa a jedná se o rašelinu přechodovou prostou, která je z balneotechnického hlediska vhodná pro přípravu kvalitních zábalových směsí.

Volný čas

Pro volný čas je k dispozici vnitřní i venkovní bazén, sauna, solárium, půjčovna kol, tenisové kurty, kuželník v parku, fi tness, stolní tenis, fotbálek, kulečník, kosmetika, pedikúra, manikúra, kadeřník. V zámecké kapli se pravidelně pořádají koncertní vystoupení. Okolními rozsáhlými lesy, které navazují na zámecký park a lázeňský areál, vede mnoho vycházkových okruhů a cyklostezek. V blízkém okolí lázní můžete navštívit celou řadu významných památek; nejunikátnější a nejcennější památkou vrážského okolí je Kamenný most přes řeku Otavu v Písku, nejstarší dochovaný most v Čechách. Nejvyhledávanějšími pamětihodnostmi jsou zámek Orlík a gotický hrad Zvíkov.

Pobyty a pobytové balíčky:

Lázně Vráž nabízejí celou řadu cenově výhodných pobytů (léčebných i relaxačních), které jsou sestavené pro všechny věkové skupiny.

Víkendové, týdenní i balíčky na všední dny dokáží oslovit každého návštěvníka Lázní Vráž.

Ceny pobytových balíčků začínají již od 2990 Kč. (PI)

 

Pobyt v Lázních Vráž může být reprezentativním dárkem pro Vaše nejbližší nebo obchodní partnery.

 

Asistenční služba při vyřizování lázeňské léčby

– volejte ZDARMA 800 101 135.

Lázně Hotel Vráž s.r.o.

Anglická 140/20

120 00 Praha 2

 

Provozovna: Vráž 1

398 32 Stará Vráž

 

Tel.: +420 382 737 111

Fax: +420 382 283 136

E-mail: pus@lazne-vraz.cz

 

www.lazne-vraz.cz