Dezert z BeBe (nejoblíbenější mého bratra)

Ingredience:

2 bal. vanilk. pudink. prášku, 3/4 l plnotuč. mléka, 5 vrch. polévk. lžic cukru, 1/2 kostky másla,  1 až 2 bal. BeBe rodinné – kakaové, kakao na posyp

 

Postup:

Z pudink. prášků, mléka a cukru uvaříme pudink. Přendáme do misky (kde pak budeme šlehat) a necháme zchladnout. Přidáme máslo a vyšleháme na jednolitý krém. BeBe sušenky pomazáváme krémem a skládáme k sobě – do komínku. Až dojdou sušenky, potřeme zbytkem krému boky a posypeme kakaem. Dáme uležet do lednice. Podáváme šikmo krájené, aby vynikla kresba na řezu.

 

Můj tip: Zkuste obměnu – střídejte tmavé a světlé BeBe sušenky, mozaika na řezu bude zajímavější.

http://www.foto.oko24.info/vydano/2014/20150420121538_001_mc.png

http://www.foto.oko24.info/vydano/2014/20150420121610_001_mc.png

Pro MAGAZÍN OKO připravila Magdalena Čábalová