STUDIO 22 zve na Exkluzivní setkání s Bárou Basikovou / 17.4.

Ve středu 17. dubna v 18 hodin budou mít návštěvníci plzeňského STUDIA 22 příležitost setkat se s přední českou zpěvačkou, herečkou a spisovatelkou Bárou Basikovou. V pořadu Exkluzivní setkání s Bárou si s ní o životě, o vzletech a pádech, kariéře i vztazích bude povídat moderátorka, šamanka a produkční Divadla bratří Formanů Pavla Kormošová. V průběhu večera zazní v podání Báry Basikové i několik písní. Vstupenky jsou k dostání na recepci studia DESIGN BLOCK ve Smetanových sadech 11.

Bára Basiková je na hudební scéně více než čtyřicet let, a za tu dobu natočila mnoho alb různých stylů a žánrů, odehrála desítky rolí v mnoha muzikálech a odzpívala tisíce koncertů. Její repertoár je velmi všestranný a bohatý. Díky jejímu klasickému pěveckému vzdělání a díky zkušenostem s mnoha skupinami a orchestry, zpívá operní árie i rockové balady.

(www.barabasikova.cz).

„Jsem velmi ráda, že právě Bára Basiková přijala pozvání do našeho studia. Je to nejen vynikající zpěvačka s nezaměnitelným hlasem, ale také pozoruhodná a inspirativní žena,“ uvedla Dita Bezděková, majitelka STUDIA 22. Diváci budou mít v průběhu večera příležitost, zeptat se Báry Basikové na to, co je zajímá. Na závěr nebude chybět autogramiáda.

STUDIO 22 se otevřelo před Vánoci 2023. V současné době tu probíhají autorská čtení, výstavy, soukromé taneční kurzy, oslavy, fotografování a také setkání na téma módy a životního stylu, jako třeba Příjemné povídání při čaji herečky a moderátorky Taťány Krchovové. V budoucnu se návštěvníci mohou těšit mimo jiné na talkshow Pavla Horvátha nebo na setkání s hrabětem Františkem Kinským.

Program a aktuální informace o akcích najdou zájemci na www.studiodvacetdva.cz a sociálních sítích FB – Studio Dvacet Dva a IG – @studio_dvacet_dva.

Exkluzivní setkání s Bárou

středa 17. dubna od 18 hodin

STUDIO 22, Prokopova ulice 21 (2. patro), Plzeň

Během večera bude k dispozici občerstvení a nápoje.

Vstupenky jsou k dostání na recepci Studia Design Block, Smetanovy sady 11, Plzeň.


Zdroj:

Daniela Vítová
www.studiodvacetdva.cz