Policisté a strážníci se připravují na páteční hokej

Páteční hokejový duel mezi domácím týmem HC Škoda Plzeň a HC Oceláři Třinec bude provázet opět dopravně bezpečnostní opatření obdobného rozsahu jako při posledním domácím extraligovém zápasu. Cílem je především zajištění veřejného pořádku, bezpečnosti a klidu. V návaznosti na bezpečnost silničního provozu a četné stížnosti místních občanů budou strážníci městské policie a policisté Městského ředitelství policie Plzeň pokračovat v kontrolách parkování v blízkosti zimního stadionu.

Na stadionu se očekává vyšší návštěvnost, proto kvůli předpokládaným problémům se zaparkováním doporučujeme řidičům zaparkovat v okrajových částech města, např. na některém ze záchytných parkovišť systému P+R a do místa dorazit městskou hromadnou dopravou. Vstupenka či permanentka na hokejové utkání platí zároveň jako jízdenka 90 minut před začátkem domácího utkání a ještě 120 minut po jeho skončení.

Strážníci a policisté upozorňují všechny řidiče, aby bez výhrad respektovali dopravní značení, parkovali na vyznačených parkovištích, neblokovali bezpečný průjezd pro vozidla IZS a dbali jejich pokynů.


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz