Předpremiéry filmových komedií

Po loňském mimořádném úspěchu předpremiéry filmu Patrika Hartla PRVOK, ŠAMPÓN, TEČKA A KAREL a dokumentu Olgy Špátové KAREL v plzeňském amfiteátru Lochotín si Juniorfest, zapsaný spolek připravil ve spolupráci s městem Plzní připravili pro letošní rok pro diváky další dvě dlouho očekávané novinky distribuční společnosti Bontonfilm.

Předpremiéra filmové komedie HÁDKOVI Vojtěcha Moravce, který je podepsán pod loňským kinohitem Matky se uskuteční v sobotu 9. července 2022 od 20.30 hodin. Moderátor Jirka Pelnář uvítá na pódiu amfiteátru Hynka Čermáka, Sandru Novákovou, Ondřeje Pavelku a Vojtěcha Moravce. Předpokládaný začátek samotné projekce je ve 22.00 hodin.
O 14 dní později v sobotu 23. července od 20.30 hodin se diváci mohou těšit na komedii STŘÍDAVKA režiséra Petra Nikolaeva, který do hlavních rolí obsadil Jitku Čvančarovou, Martina Hofmanna, Annu Polívkovou nebo Evu Holubovou. Svoji účast předběžně na předpremiéře potvrdila již Jitka Čvančarová.
Vstupenky na obě předpremiéry bude možné zakoupit v předprodeji na www.plzenskavstupenka.cz za 280 Kč nebo vždy od 19.00 v den konání projekce před vstupem do amfiteátru za 320 Kč.