Pracujte v Praze. Nemocnice Na Františku přijímá nové zaměstnance

Nemocnice Na Františku v Praze 1 je městským zdravotnickým zařízením, které se neustále rozvíjí, modernizuje a rozrůstá o nová pracoviště a léčebné programy. S rozšiřujícím se spektrem zdravotních služeb se zvyšuje také potřeba zajištění chodu nemocnice vyšším počtem zdravotnických pracovníků. Proto v současné době Na Františku hledají nové kolegyně a kolegy z řad lékařů, sester, zdravotnických záchranářů a sanitářů pro doplnění týmů na lůžkových odděleních, v odborných ambulancích i na urgentním příjmu.  

Nemocnice poskytuje lůžkovou nebo ambulantní péči v sedmi základních oborech, mezi něž patří interna, chirurgie, plastická chirurgie, ortopedie-traumatologie, rehabilitace, radiodiagnostika a péče o dlouhodobě nemocné. Aktuálně Na Františku hledají také sestry a lékaře s atestací i bez ní pro nové pracoviště gynekologie. Nemocnice nyní disponuje 113 akutními lůžky a 59 lůžky následné péče.

Zařízení se mimo jiné vyznačuje mamologickým programem pro chirurgickou léčbu karcinomu prsu s největším počtem prováděných operací prsu v Praze. V nemocnici se dále nachází Sdružené onkologické centrum ke Komplexnímu onkologickému centru pražské Všeobecné fakultní nemocnice a Centrum kolorektálního karcinomu. Ortopedické oddělení s navazujícími rehabilitačními službami je pro kvalitu poskytované péče často vyhledávané i vrcholovými sportovci.

Na Františku se dobře pracuje

Umístění nemocnice v historickém centru Prahy v sousedství Anežského kláštera zaručuje práci v příjemném prostředí, které je navzdory jinak rušnému centru nečekaně klidné. Výhled na Vltavu s panoramaty Letné a Pražského hradu, který se naskýtá z chodeb některých lůžkových oddělení a z operačních sálů, je opravdovým zážitkem. Atmosféru v nemocnici lze podle ohlasů pacientů i zaměstnanců charakterizovat jako veskrze rodinnou.

Přestože je „František“ zdravotnickým zařízením s více než 600letou tradicí, zastaralé vybavení tu nečekejte. Kromě několika historických skvostů, jakým jsou například sluneční hodiny v malebné zahradě Milosrdných, která se nachází v areálu nemocnice, vás jistě zaujmou moderní ambulance, příjemně působící lůžková oddělení i špičkově vybavené operační sály. Nemocnice Na Františku si zakládá na vysoké kvalitě zdravotních služeb, stejně jako na péči o své zaměstnance, kterých si cení.

Široká nabídka benefitů včetně ubytování

Mezi žádané zaměstnanecké benefity, které Nemocnice Na Františku nabízí, patří především možnost zajištění ubytování pro mimopražské zaměstnance ve vyhledávaných lokalitách pražského centra, jako je například Václavské náměstí nebo Žatecká ulice u Staroměstského náměstí. Ubytování v samostatných pokojích se společným příslušenstvím je navzdory vysokým cenám nájmů v těchto žádaných lokalitách za velmi přijatelnou cenu. Zároveň si mohou zaměstnanci nemocnice podat žádost o přidělení služebního bytu na Praze 1. Dojíždějící pracovníci zase oceňují možnost parkování v areálu nemocnice.

Kromě toho nemocnice svým zaměstnancům nabízí celou řadu dalších výhod, jako je například zvýhodněné stravování v podobě obědů a večeří za 25 korun, příspěvek na penzijní spoření, odměny k životnímu či pracovnímu výročí, slevy u partnerů nebo pravidelné zaměstnanecké akce. Mezi oblíbené benefity patří také karta Sodexo s peněžním kreditem na relaxaci, sport, kulturu nebo vzdělávání. Samozřejmostí je odpovídající finanční ohodnocení a podpora osobního i profesního rozvoje každého pracovníka.

Nemocnice, jak ji neznáte

Pokud jste o práci v Nemocnici Na Františku již začali uvažovat a chtěli byste se s jejím prostředím blíže seznámit, podívejte se na video, které zachycuje různá pracoviště napříč nemocnicí. Videoklip se natáčel na podzim loňského roku a můžete v něm spatřit skutečné zaměstnance nemocnice.

Přehled volných míst

Ucelenou nabídku volných pracovních míst naleznete na http://www.nnfp.cz/kariera/volna-mista.

Nemocnice Na Františku

www.nnfp.cz