Žena usnula v květináči. Ztracený pamětní certifikát dárce krevní plasmy

Pamětní certifikát dárce krevní plasmy.

Ve středu v půl třetí se na služebnu městské policie dostavila žena s nalezeným certifikátem. Jedná se PAMĚTNÍ CERTIFIKÁT DÁRCE KREVNÍ PLASMY ZA 50 ODBĚRŮ. Certifikát je na jméno Veronika P. Pokud jej majitelka postrádá, bude k vyzvednutí na ÚMO 3, oddělení ztrát a nálezů.

 

Žena omámená alkoholem usnula v květináči.

Včera pár minut po půlnoci vyjížděli lochotínští strážníci do Hodonínské ulice, kde měla v květináči ležet žena. Hlídka městské policie na místě šedesátiletou ženu probudila, ta však nebyla schopná přes vší snahu vstát. Při dechové zkoušce byla naměřena hodnota 2,84‰ alkoholu v dechu. Z důvodu silné opilosti byla žena převezena k vystřízlivění na protialkoholní záchytnou stanici.

 

Jízda na černo se mladému muži nevyplatila.

Dnes po šesté hodině ranní byla vyslána hlídka městské policie na trolejbusovou zastávku v Šumavské ulici, kde na strážníky již čekal revizor s černým pasažérem. Hlídka na místě zjistila, že se jedná o šestnáctiletého mladíka, po kterém pátrá PČR. Mladý muž byl následně převezen na oddělení státní policie, kde si jej převzali k dalším úkonům.

 

Kontrola cyklistů ve spolupráci s BESIPem.

Včera se konala další akce zaměřená na správnou výbavu cyklistů. Tentokrát bylo stanoviště u Papírenské lávky. V čase mezi 9 – 11 hodinou bylo zkontrolováno celkem 6 cyklistů. V pěti případech cyklistům zcela chyběly odrazky. Všechny kontrolované osoby byly řádně poučeny o tom, co patří do povinné výbavy jízdního kola. Další společnou dopravně bezpečnostní akci ve spolupráci s BESIP plánujeme na příští týden.

 


Zdroj:

Veronika Kuchynková

www.mpplzen.cz