Divadelní představení se Dni seniorů – jiný titul i termín

Senioři v Karlových Varech dostanou ke svému svátku tradiční dárek. Město pro ně u příležitosti Dne seniorů uspořádá představení v Karlovarském městském divadle za zvýhodněné vstupné 100 korun. Z organizačních důvodů ale došlo ke změně původně avizovaného termínu i titulu. Komedii „Příběh jednoho hradu“ plánovanou na 1. října nahradí představení nazvané „Domácí@štěstí.hned“. K vidění bude v sobotu 9. října od 17 hodin.

Předprodej vstupenek bude probíhat ve zvláštním režimu, bude možné je zakoupit (rezervovat) pouze osobně v pokladně Karlovarského městského divadla, a to od 2. září od 12 hodin. Objednávky od organizací přijímá divadlo ve stejném termínu také na pokladně.

S komedií „Domácí@štěstí.hned“ přijedou do karlovarského divadla Iva Hüttnerová, Michaela Dolinová, David Suchařípa. V režii Ondřeje Kepky rozehrají příběh jedné domácnosti. Ona se věnuje naplno své manažerské práci, manžel skládá hudbu a stará se o domácnost i o její pohodlí. Nefunguje to. Najmou si hospodyni, která jim převrátí razancí kulometu domácnost naruby a uvede je zpět do “štěstí manželského”. Připomene jim, jak si mají jeden druhého vážit a jak zafunguje “sporýš lékařský” i celer v manželském loži. Kdo nakonec skutečně potřebuje pomoci, odhalí komedie plná mouder a rad našich babiček, které ještě nic nepřekonalo.


Zdroj:

Helena Kyselá

tisková mluvčí

www.mmkv.cz