Opeřenec na jablkách. Řidič pod vlivem alkoholu

„Uprchlík“ se krmil jablky.

Ve čtvrtek vpodvečer vyjeli strážníci ze skupiny  pro odchyt zvířat do ulice K Prokopávce k odchytu papouška. Ten se uvelebil na větvi jabloně  a krmil se jejími plody. Strážníci papouška odchytili do podběráku a převezli jej do plzeňského Útulku pro zvířata v nouzi, kde si počká na  svého majitele.

 

Po oslavě usedl za  volant pod vlivem alkoholu.

Ve čtvrtek  před půlnocí odhalili strážníci  v Plzni na Slovanech  řidiče pod  vlivem alkoholu. Ten jejich pozornost upoutal v Částkově ulici nebezpečnou jízdou. Strážníci pojali podezření, že muž řídí pod vlivem alkoholu, proto jej na náměstí Generála Píky zastavili. Při dechové zkoušce 34letý muž nadýchal 1,2 promile.  Kvůli podezření ze spáchání trestného činu si celou záležitost převzali k šetření státní policisté.

 

Strážníci  zajistili osoby hledané PČR.

Celkem dvě zájmové osoby pro PČR odhalili během hodiny strážníci v centru města. Prvním byl 59letý cizinec, který pospával poblíž podchodu ulic Americká a Sirková.  O hodinu později si mohli policisté ze seznamu osob ve svých požadavcích odškrtnout jméno i 39letého muže.  Strážníci jej odhalili  při kontrole před budovou vlakového nádraží.


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz