Prodej zlata se ve Zlaté Bance vyplatí

Zubní zlato – ne příliš atraktivní, avšak cenné!

Při úklidu najdeme občas různé předměty – včetně starých šperků, zubních korunek, příborů a jiných kovových předmětů. I když si nejste jisti, že jde o drahý kov, přijďte a my Vám provedeme bezplatně analýzu. Může se stát, že objevíte skutečné poklady, které můžete rychle směnit na peníze. Návštěva u odborníka se v tomto případě rozhodně vyplatí.

Paní Sedláková objevila při úklidu zlaté šperky, které zdědila po prarodičích, a bylo mezi nimi také zubní zlato. „Tenkrát se mi ošklivilo a zlaté šperky mi připadaly staromódní, proto jsem na ně rychle zapomněla,“ a navazuje. „V poslední době jsem ale často slyšela o tržních cenách zlata, proto jsem se nyní rozhodla jednat. Hodnota mého zlatého pokladu byla téměř 20 000 Kč,“ říká s radostí.

Pro toho, kdo je dosud váhavý, zda se prodej starého zlata nebo stříbra vyplatí, nastává správný okamžik. „Zubní zlato bývá podceňované a lidé ho často nechávají u zubaře, nebo jej doma odloží stranou, protože je nevzhledné a nevědí co s ním. Zákazníci jsou pak vždy mile překvapeni, když peníze za zubní zlato drží v rukou,“ potvrzuje vedoucí kolínské pobočky Zlaté Banky. „Stejné je to i se starými stříbrnými příbory, které často leží bez povšimnutí ve sklepě nebo v komoře. Z důvodu vysoké hmotnosti mohou lidé i zde získat nemalý finanční obnos,“ vysvětluje.

Pro toho, kdo neví, jak naložit se starým zlatem nebo stříbrem, doporučujeme navštívit jednu z poboček Zlaté Banky, kde Vám odborný personál poradí a zároveň i nabídne nejvyšší možnou výkupní cenu, kterou určuje světová burza v Londýně.


Plzeň, nám. Republiky 4/3 (vpravo od staré radnice)
Po–Pá: 9.00–12.00 a 12.30–17.00 h
Tel.: 374 449 072
www.zlatabanka.com


Neváhejte a přijďte se přesvědčit ke skutečným odborníkům.