V Karlových Varech opět proběhne promítání filmů na karlovarském letišti

Už na konci května se mohou obyvatelé a návštěvníci města těšit na další ročník karlovarského autokina na letišti v Olšových Vratech. Filmy se budou promítat od středy 26. května do soboty 29. května 2021.

Návštěvníci autokina si tentokrát vyberou sami, jaký film by si přáli. Na facebooku KV ARENY proběhne hlasování o výběr filmu v dubnu. Chceme dát vybrat i rodinám s dětmi, zda mají zájem například o nějaký animovaný snímek. Věřím, že se nám s ohledem na aktuální vývoj epidemie koronaviru, která se v posledních dnech lepší, povede akci uspořádat. Bohužel letos neproběhne ani tradiční zahájení lázeňské sezony a tak jsem ráda, že mohu všechny pozvat na letošní filmové večery a dopřát všem zábavu atraktivní a bezpečnou zároveň,“ upřesnila primátorka města Andrea Pfeffer Ferklová.

Obyvatelé města mohli poprvé navštívit karlovarské autokino v loňském roce v květnu a po velkém úspěchu také v rámci karlovarského kulturního léta i v druhé polovině července. Návštěvníci mohli zhlédnout filmy jako je muzikál Pomáda nebo klasiku Forrest Gump. Jaké filmy se budou promítat letos, to se dozví návštěvníci na začátku května.

„Po týdnech sledování vývoje aktuální pandemie koronaviru jsme se rozhodli letošní autokino naplánovat na druhou polovinu května, jelikož byla velmi dobrá spolupráce s vedením a zaměstnanci karlovarského letiště, povedlo se nám domluvit promítání i na letošní rok. Věřím, že s výběrem filmů budou všichni nejen Varáci spokojeni,“ doplnil jednatel KV Areny Roman Rokůsek.

Bližší podrobnosti budou včas upřesněny.

 


Zdroj:

Jan Kopál

Tiskový mluvčí

www.mmkv.cz