Kuřecí roláda s náplní

Ingredience:
roláda: 500 g stehenního kuřecího masa, česnek, sůl, pepř
náplň: 3 vejce, 250 g hub, 1 cibule, mletý kmín, 200 g slaniny

Postup:
Maso naklepeme a navrstvíme na alobal. Maso osolíme, potřeme prolisovaným česnekem (množství dle chuti), opepříme a můžeme přidat i další koření dle chuti. Poté navrstvíme plátky slaniny, náplň, srolujeme a alobal důkladně uzavřeme. Pečeme asi hodinu v troubě a poté vychladlou roládu nakrájíme na plátky. Podáváme s bramborovou kaší.

Náplň na roládu si připravíme tak, že na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme očištěné houby a nakonec vejce. Ochutíme solí, pepřem a špetkou kmínu. Jakmile se vejce srazí, náplň je hotová.

Pro MAGAZÍN OKO z portálu plného receptů www.recepty.eu