Zlatá horečka

Poctivý a bezpečný výkup zlata ve Zlaté Bance.

Cena zlata se v současné době pohybuje na dlouholetém maximu, kdy se zlato na jednotlivých burzách prodává skutečně za velmi vysoké částky. Je proto ideální čas jej zhodnotit! Ne každý má doma zlaté cihličky v trezoru a některým schází i ten trezor. Přesto i Vy máte doma určitě zlato, které vám může vynést nemalé peníze, a možná o něm ani nevíte! Teď stačí pouze navštívit Zlatou Banku a šperky, které by doma ležely bez užitku, Vám mohou vynést nemalé jmění.

Zlatá Banka je ideální místo pro prodej starých, nepotřebných šperků, které doma nalezne téměř každý – i když o nich možná ani neví. Ne všichni takové šperky nosí, a proto je výhodnější je prodat, v současnosti za opravdu jedinečné ceny, které Vám nabízíme. Trh je po zlatu lačný, a proto máte jedinečnou příležitost, jak své staré šperky skvěle zhodnotit, což Vám nabízí právě Zlatá Banka.

Vedle opravdu slušné ceny, za kterou můžete své zlaté šperky prodat, nabízíme také naprosto férové jednání s osobním přístupem ke každému zákazníkovi, který k nám zavítá. Řídíme se dle pravidla „náš zákazník, náš pán“ a je to vidět na našich službách, které zákazníkům poskytujeme. Když nevíte co to vlastně za šperky tom šuplíku doma máte, nebojte se na nás obrátit a my Vám poradíme a určíme jejich hodnotu.

Uvítáme každého zákazníka, který se k nám rozhodne přijít. Příjemné a diskrétní prostředí k prodeji zlata patří a u nás jej jistě najdete. Neváhejte proto s prodejem, dokud se cena drží takto vysoko a využijte skvělých podmínek, které právě nabízíme.


Plzeň, nám. Republiky 4/3 (vpravo od staré radnice)
Po–Pá 9.00–12.00 a 13.00–17.00 h
Tel.: 374 446 552
www.zlatabanka.com


Neváhejte a přijďte se přesvědčit ke skutečným odborníkům.