Žena v prodejně ukradla zboží, chtěla jej prodat. Zatoulaného psa vrátili strážníci majiteli

Zatoulaného psa vrátili strážníci majiteli.

Zatoulaného opuštěného yorkšírského teriéra našli borští strážníci z motorizované hlídky ve středu odpoledne, když kontrolovali městskou část Plzeň-Lhota a projížděli Medovou ulicí. Aby případně pejsek nemusel být umístěn do útulku, rozhodli se mu najít jeho majitele. Pomáhal jim i místní občan, který zvíře vyfotil a fotografii umístil na sociální síť, ale štěstí v tu chvíli stálo na úplně jiné straně. Po nějaké době se strážníkům podařilo s výpomocí dalších občanů majitele psa najít a vrátit mu jej.

 

Žena v prodejně ukradla zboží, chtěla jej prodat.

Krádež v obchodě v Plzni na Americké ulici se nevyplatila 30leté ženě z Aše.  Zboží, které se pokusila v prodejně odcizit, měla v úmyslu prodat, teď ale bude muset zaplatit pokutu, kterou za krádež dostala.

Zájmem mladé ženy se stal v regálu prodejny kartáč na vlasy a aku šroubovák. Oboje se pokusila pronést pokladnou uschované v batohu. Pracovník ostrahy, který byl svědkem jejího počínání, jí posléze zadržel a k řešení události přivolal strážníky. Těm se žena svěřila, proč kradla. Jako důvod uvedla, že chtěla věci prodat, jelikož je bez stálého příjmu, neboť ve firmě, kde pracuje,  není nyní práce. Z opisu z evidence přestupků Rejstříku trestů bylo zřejmé, že rozhodně tato krádež v obchodě nebyla její první. Po dalších úkonech s ní strážníci vyřešili záležitost vypsáním pokuty.


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz