Roztržitá žena nechala v zámku dveří auta klíče. I přes zákaz seděli ve sportbaru a popíjeli

Roztržitá žena nechala v zámku dveří auta klíče.

Ve středu vpodvečer se na linku městské policie obrátil 19letý mladík s tím, že v Plzni na Lochotíně v Manětínské ulici nalezl zaparkované vozidlo s klíči ponechanými ve dveřích auta. 

Po zjištění, že vozidlo není v pátrání PČR jako odcizené, ho strážníci uzamkli. Zároveň se jim podařilo od policistů zjistit telefonní kontakt na jeho provozovatelku, té pak zavolali a informovali ji o tom, kde si může klíče od svého auta vyzvednout. Krátce po deváté večer byly předány majitelce, která si pro ně přišla.

 

 I přes zákaz seděli ve sportbaru a popíjeli.

Hledaného muže PČR si odvedli republikoví policisté.

V úterý po sedmé hodině večer objevila hlídka ze služebny Městské policie Plzeň-Střed při hlídkové činnosti otevřené dveře do provozovny jednoho z plzeňských sportbarů. Strážníci vešli dovnitř a provedli kontrolu, při které zjistili přítomnost tří osob, jedna stála za barem a dvě sedící na barových židlích popíjely lahvové pivo. Ztotožněním přítomných mužů došli strážníci ke skutečnosti, že 26letý mladík je veden v policejní databázi pátrání po osobách, a proto ho předali k dalším úkonům přivolaným policistům. Případ bude oznámen k dořešení příslušnému správnímu orgánu.

 


Zdroj:

Pužmanová Jana
Tisková mluvčí Městské policie Plzeň
www.mpplzen.cz