Atraktivní bytové domy v Plzni

O projektu V Zahrádkách, Plzeň

Jednoduchá, zároveň ale moderní a atraktivní architektura bytových domů projektu V Zahrádkách Plzeň beze zbytku splňuje současné nároky na bydlení.

Dostupnost do centra Plzně je velmi rychlá. Ať už MHD nebo automobilem je možné být na Hlavním nádraží za 10 minut. Pohodlné je napojení na dálnici D5 směr Praha (na Zličíně – Metro B jste za 40 minut).

Čtyřpodlažní domy budou umístěny v blízkosti významného plzeňského obchodního centra, kde je kromě potravinářského řetězce, také celá řada atraktivních provozoven. Sousedství domů nabídne dostatek zeleně s okamžitým přístupem do příměstských lesů, což je ideální volba pro milovníky přírody. Nedaleko projektu se nachází vyhlídka s panoramatickým výhledem na celou Plzeň.

Bydlení si zde najde každý. Ať již mladí singles a rodiny s dětmi, tak lidé ve středním i zralějším věku. Výběr bytu přitom nemusí nutně sloužit jen pro vaše vlastní bydlení. Díky skutečnosti, že Plzeň a její nejbližší okolí aktuálně patří k jedním z nejrychleji se rozvíjejících oblastí Česka, zhodnotí se Vám tato investice i v případě, pokud byste zvažovali byt následně pronajímat. Ceny nemovitostí v Plzni postupně rostou a právě nyní je vhodná doba toho využít.

Ve čtyřech bytových domech budou bytové jednotky s dispozicemi od 1+kk do 4+kk. Velikost jednotlivých bytů se bude nejčastěji pohybovat mezi 50 až 60 m2. Součástí každého z bytů budou balkóny a v nejvyšších podlažích pak velké terasy s plochou přesahující 60 m2. Parkování, jež bude sloužit jak rezidentům, tak návštěvám, bude v suterénu v každém z bytových domů nebo nebo jeho těsné blízkosti. Díky tomu budete moci mít automobil kdykoliv pod kontrolou.

K bytům bude náležet jako příslušenství také sklep umístěný přímo na patře.

Příprava bytových jednotek vychází z prověřených znalostí a zkušeností společnosti Trigema, která je na trhu již více než čtvrtstoletí. Můžeme se přitom opřít o již více než 1 600 úspěšně zrealizovaných a obsazených bytů ve více než 20 rezidenčních projektech.

Harmonogram projektu

  • Zahájení prodeje: jaro 2019
  • Zahájení výstavby: jaro 2019
  • Dokončení hrubé stavby: zima 2019
  • Dokončení výstavby: léto 2020
  • Nastěhování: podzim 2020

 

www.v-zahradkach.cz