Dřevo je náš svět

Naše silné stránky? Vše, co je realizovatelné.

Zákaz „to nejde, to nemáme“ vyjadřuje stručně a jasně filosofii JAF HOLZ. Kvalita servisu pro nás není pouhým heslem, ale je uplatňována a realizována v průběhu běžného pracovního dne.

Naším základem jsou dobře proškolení a motivovaní zaměstnanci. Plošná síť poboček, ohromná rozmanitost výrobků a neustálá skladová zásoba 20 000 druhů výrobků umožňují okamžitou dodávku zboží. Spolu s vlastními nákladními automobily a s četnými vozidly spedičních společností garantujeme silnou logistiku, a tím našim zákazníkům zaručujeme maximální flexibilitu.

Dřevo je náš svět. Servis také.
JAF HOLZ  je jedním z největších obchodníků se dřevem a dřevěnými materiály v České republice. A ne neúspěšným. Protože extrémně vysoké nároky na kvalitu neklademe pouze na naše výrobky, ale také na náš servis pro zákazníky. Vy řeknete „co“ a „kdy“ – a my dodáme.

Od nás však neobdržíte pouze zboží. Protože k našemu „balíčku naprosté spokojenosti“ patří jednoznačně víc: nikoli pouhá obchodní jednání, ale i konzultace s odborníky. Logistika a skladování se vzorkováním. Mimořádný servis od přířezu a ohraňování až po nábytkové dílce a mnoho dalšího. Protože my jsme spokojeni až tehdy, když jste spokojeni Vy.

Regionálnost

Přebíráme odpovědnost za region, ve kterém jsme doma. A nikoli pouze na papíře: JAF HOLZ poskytuje v České republice jisté pracovní místo více než 305 zaměstnancům, na celém světě skupina Frischeis, jejíž součástí je JAF HOLZ, zaměstnává okolo 2900 zaměstnanců.

Zda se jedná o stavbu skladovacích hal nebo o úpravu a rozšiřování kancelářských budov – JAF HOLZ investuje do svých pracovišť, a tím přispívá k posílení místní ekonomiky.

Podpora místních projektů
Lokální podpora nám leží na srdci: Dodávkami materiálu na nejrůznější projekty zdarma se podílíme na podpoře rozvoje oboru zpracování dřeva. Finančně přispíváme samozřejmě i na různé charitativní účely a činorodě podporujeme různé akce a projekty v oblasti umění a kultury.

Přislíbená kvalita
Jeden podnik, jedno slovo

JAF HOLZ je vlastníkem vedený rodinný podnik. U nás máte přislíbenou kvalitu – od reprezentantů firmy až po jednatele. Rozhodování probíhá ve firmě, nerozhodují cizí skupiny akcionářů – z toho důvodu je rozhodování rychlé a nezávislé.

Náš podnik se vyznačuje stabilitou: Své kontaktní osoby znáte a neustálou změnu vedení u nás nenajdete. Za naším tradičním podnikem stojí 70 let stabilních hodnot a skutečná znalost dřeva.

Tradice & inovace
Dobrý tým

Jedno bez druhého by nebylo ničím: Tradice bez pokroku znamená stagnaci. Sázet pouze na změnu, bez ohledu na dlouholeté zkušenosti a hodnoty, svádí k pomíjivosti. U JAF HOLZ jsou pokrok s tradicí ve vzájemné harmonii.

Představujeme…
Náš tradiční podnik nyní přebírá absolutně přední roli v oboru také se svým rozsáhlým Online-Shopem, vytvořeným  podle „Veneer World“ – prvního shopu na světě s vyobrazením sad dýh s vysokým rozlišením. A tím opět dokazujeme, že se tradice a inovace perfektně doplňují …

Sklad & logistika

Nejen výrobek je důležitý ale také je důležité, kdo a jak ho dodává. Protože pokud se výrobek včas nedostane na kamion, má i to nejlepší zboží jen poloviční hodnotu.

Naše druhé jméno? Spolehlivost …

Moderní vozový park s 300 vysokozdvižnými vozíky, 86 vlastními kamiony v rámci koncernu a 164 vozidly spedičních společností se ukazuje jako maximálně výkonný. S touto výbavou garantujeme našim zákazníkům naprostou flexibilitu.

Pro Vás pojedeme až na kraj světa

Na cestě k našim zákazníkům najedou kamiony ročně až 13,3 milionů kilometrů – v přepočtu tedy každý rok 332,5 x objedou zeměkouli. Ročně přepravený objem je pozoruhodných 700 000 m3.

Rakousko. Na celém světě. Všude jsme doma.

Kdo zná své kořeny a kdo je pevně zakotvený, ten může roztáhnout svá křídla a stabilně růst. Co začalo v roce 1948 ve Stockerau, to je nyní mezinárodním koncernem s 57 sídly ve 14-ti zemích Evropy a 3 zemích Asie. ..

Jsme svázáni se zemí … 
… a vše ostatní považujeme za tristní: Z vývoje skupiny Frischeis, jejíž součástí je JAF HOLZ, je možné poznat, že se náš podnik rozšiřoval vždy organicky a zdravě. Když jdeme do nové země, tak si tam nejprve pronajmeme sídlo firmy a až poté, co náš podnik úspěšně zakotví, následuje budování místní pobočky. Vždy je cílem plošná distribuční síť. Její budování začíná nejprve v okolí filiálky a potom se, přizpůsobená příslušnému trhu, stále rozšiřuje.  Se zemí svázaný podnik J.u.A. Frischeis je doma v Rakousku stejně, jako kdekoli ve světě. Protože: kdo zná své kořeny, ten je doma všude.

……

Pobočka Rokycany

Po – Pá   7.00 – 16.00 hod.

Kontakt

Tel.: +420/371 722 251
Fax: +420/371 722 577

rokycany@jafholz.cz

Kontaktní osoby:

vedoucí filiálky: Ing. Zdeněk Hora
plošné materiály: pí Michaela Benetková, pí Jana Jindrová
řezivo: p. Adam Bernas
stavební řezivo: p. Jan Růžička
stavební prvky: p. Jan Růžička
dýhy: Bc. Martin Mudra
překližky: p. Josef Kesner
přířezy a olepování dílců: p. Radek Černý
nábytkové dílce: p. Lukáš Špachman

www.jafholz.cz