POZOR! Jen pro relaxační gurmány!

MENU č. 1

Také už se Vám stalo, že jste někde v hotelu nebo jinde přespali na posteli s vyvýšenou matrací, poté se vrátili domů a zdálo se Vám, že z vlastní postele lezete jako voják ze zákopu? A v tu chvíli přijde myšlenka: „Já tu vysokou postel chci mít doma!“

My Vám můžeme sdělit, kde k takové posteli můžete přijít za rozumné peníze a ve vysoké kvalitě. Tím místem je skvělé, zavedené plzeňské centrum zdravého spánku POSTELE ChváL. Centrum najdete v Plzni na Šumavské ul. č. 2, přímo proti pivovaru za čerpací stanici OMV.
Majitele centra, specialisty v oboru s dlouholetými zkušenostmi, pana Chvála, jsme se zeptali, co může zákazníkům s požadavkem na spaní ve zvýšené výšce nabídnout. “Samozřejmě máme k dispozici patrové postele,” zažertoval pan Chvál, ale pak už vážně pokračoval: “je pravdou že v poslední době jsme opravdu poměrně častěji čelili požadavkům zákazníků na vyšší postele. My jsme nejprve požadavek uspokojovali právě postelemi hotelového typu, ale co se hodí do hotelu, nemusí být vhodné v soukromé ložnici. Proto jsme tedy vyhověli požadavkům zákazníků a od letošního roku nabízíme zbrusu nové vyšší masivní dřevěné postele od poctivých renovovaných českých výrobců. Máme tedy pro zákazníky velmi pěknou řadu masivních postelí, kde je výběr snad pro každého. Cenově, designově, rozměrově i barevně”. Velice pozitivní reakce zákazníků na první prodané kusy dokazuje, že volba této řady postelí byla trefou do černého.“

 

MENU č. 2

Další novou relaxační lahůdku v centru zdravého spaní POSTELE ChváL najdete od začátku února. Tou lahůdkou jsou nová, tzv. televizní křesla. Na jejich přednosti jsme se opět zeptali majitele centra. „Rozhodli jsme se tato relaxační křesla zařadit do nabídky jako součást již prodávaných sedacích souprav od totožného výrobce. To je velmi důležité pro celou řadu našich zákazníků, kterým záleží na tom, aby takto vybavené křeslo v místnosti nezářilo odlišností od ostatního čalouněného nábytku. Křeslo tedy můžeme dodat samostatně, i jako součást sedací soupravy. Jinak se samozřejmě jedná o špičkově zpracovaná křesla s rozmanitou výbavou, ke které patří například polohování opěrky, opěradla i podložky pod nohy, a to jak s mechanickým, tak s motorovým polohováním. Křesla dokážou dokonce pomoci ke vstávání těm, co už s tím mají trochu problémy. Přijďte si křesla vyzkoušet k nám do prodejny. Nové modely jsou i v rozkládacích sedačkách na každodenní spaní, a některé typy jsou od 1 .2. 2019 v akci se zvýhodněním cca 20 %,“ uzavírá pan Chvál.

 

MENU č. 3

V OKU jsme v minulosti psali o skvělých, tzv. ztracených postelích. Což jsou vlastně postele schované v sedací soupravě. Ne tedy klasická „rozkládačka“, ale postel s vlastní – při složení – schovanou matrací. Tyhle postele, jak uvedl majitel centra, šly doslova na dračku a nyní je tu jejich facelift verze. Pro toho, kdo chce ušetřit, je připraven poslední kus předchozí verze se slevou 10.000 Kč.
Opět se tedy potvrzuje, že majitel centra, pan Chvál, je odborník na slovo vzatý!

Centrum zdravého spaní POSTELE ChváL

Šumavská 2, Plzeň
postele, matrace, rošty, sedací
soupravy, přikrývky, bytový textil …
Tel.: +420 377 918 740

Majitel centra při výběru dodavatelů dlouhodobě těží ze svých zkušeností jak z výroby, tak i z dlouhodobého prodeje toho nejkvalitnějšího nábytku. S jednotlivými výrobky se osobně seznamuje dříve, než sortiment přijme do prodeje.